September 19, 2011

.::Never Fade Away::.

Dah lama tak update tentang kami. Aku dan dia yg selalu buat aku sakit di sini, dekat dgn jantung ni. Relationship ni dah menjangkau usia 2 tahun 8 bulan 1 minggu dan 1 hari. Hampir 3 tahun. Kalau kahwin, anak mungkin sudah dua. =)

Hari ni aku ke UM. Dia temankan aku hantar borang pengesahan utk konvo. Oh ya. Aku bakal menghadiri istiadat konvokesyen UM pd 4 Oktober ini. Alhamdulillah. Happy sangat2.. All the hard works for the past 2 and a half years finally paid off. =)


Selesai urusan di UM, kami ke Berjaya Times Square. Bowling 2 frames, dan makan. Hari ni makan di Wendy's, our favourite place. Mushroom Melt Pasta, menu baru Wendy's mmg terbaik.. Si Anip biasalah.. Sangat suka Wendy's fries & fried chicken. If korang dah jemu dgn McD & KFC, bolehlah tukar selera pekena ayam goreng Wendy's. Shrimp burger dia pun terbaik. My favourite!


Walaupun semakin tua, namun kecomelan kami mesih tetap terserlah bukan? Hehe. Bluek!

Kami melepak di Wendy's sampai tengahari. Lama jugalah. Sampai ada orang terlelap atas meja lepas makan. Hehehe.. Then we both terus gerak ke Pekeliling. Time to go home. Sangat tak suka each time the big bus took me away from him. Melambai dari dalam bas itu sangat menyeksakan. Esok kerja.. Safely arrived at 6pm today. Letih tapi seronok dapat spend time dgn Haniff. Happy sangat2. =)


Kau tetap akan jadi matahariku. Dan aku akan sentiasa jadi pelangimu..


No comments: