July 27, 2011

.:Case closed. Dah boleh tawen ;)


ALHAMDULILLAH, syukur... Finally aku berjaya siapkan dissertation Masters ni.. Meeting senat akan dibuat awal bulan Ogos. InsyaAllah if semuanya selesai, aku bakal graduate awal bulan Oktober. 

Di kesempatan ni aku nak ucapkan terima kasih wat family, khasnya abah & mama yg tak putus-putus bagi semangat dan mendoakan aku.  Thanks a lot mama & abah for being there for me all the time. You both are my strength.  Tak lupa wat Kak Ayu, Along, Angah, Hana, Saher & Dik Una.. Korang semua kekuatan Ada.. Aku harap dapat wat kalian semua happy. Dan insyaAllah Kak Ada harap dpt jadi contoh wat adik2 Kak Ada.

Tak lupa juga supervisor terbaik kami, Dr.Zazali & wat kawan2 kat UM. Kama, Nora, Fifi peneman aku dalam lab.. Sekarang semua dah jarang contact.. Semua dah ada life sendiri. Aku doakan yang terbaik wat korang bertiga..

Last but not least, to my dear cayang Haniff.  You've been there for me since the very beginning. Thanks a lot for your patience. Alhamdulillah semuanya dah selesai.. Thanks a lot sbb abang byk tolong sayang, jadi peneman sayang susah dan senang selama sayang kat UM. Abang pernah bawa moto dari Bangi ke UM semata-mata sebab sayang merajuk. Remember that day? Abang sampai, tapi langsung tak pandang muka sayang. I know u were really mad that day.. Thanks a lot for your patience, love and care. Sayang takkan pernah jumpa teman istimewa sebaik abang.

Dah boleh tawen???? Ohhhh... Belum boleh lagi. Abang masih ada tanggungjawab tamatkan study. Dan sayang masih ada banyak tanggungjawab pd mama & abah yg masih belum tertunai.  Apa yg boleh kita wat skrg ialah doa. InsyaAllah 1 hari nanti kita akan bertemu jodoh =)

Mode: Really really really really happy! Alhamdulillah...

2 comments:

izzahfarhana said...

tahniah! slamat grad! ngee lama dah tak singgah

hamzah ian said...

tahniah tahniah..