June 14, 2011

.::Introducing Ijam::.

Tak cukup dgn 3 ekor kucing kat rumah, hari ni aku nak perkenalkan Ijam, pet baru kat umah kami.

Hi.. I'm Ijam. Nice to meet you.

Ijam ni dari family Green Whip Snake. Tak berbisa & memang jenis ular yg pasif. My lil bro ternampak Ijam melingkar kat pokok bunga kat halaman rumah kitorang. So dia decide nak tangkap & jaga Ijam.  

Kami plan nak beli rumah yg besar sikit untuk Ijam.. =)

1 comment:

Haula Hati said...

oh myyyyyy~

jeles!! nak bela jugak!!!
(Y_Y)