June 01, 2010

.::KO APEHAL?::.

Aku tak puas hati sungguh la dengan manusia2 yg suka terjah orang tak tentu pasal ni..

Ko apehal ha? Baru 1st time masuk blog sampah aku ni, tetiba nak sound semacam. Ko ade masalah dgn aku ke? Nak sound orang pun, berhemah la weh... Jangan masuk, tak bagi salam terus nak sound! Ko tak kenal aku, jangan nak judge aku okey!!

p/s: sesape yg terasa tu, kalau meluat masuk blog sampah aku ni, cepat2 la langkah keluar. Tak payah nak sound tahpape. Kenal pun tidak.. Geli matttt!! Nak sound, sila berhemah ye.. Bagi salam dulu sebelum masuk rumah orang... Kalau hebat sangat, mesti tau BERADAB...

5 comments:

noor afzan said...

skang ni memang trend orang nak terjah2 blog..
sabar je lah..

sukiminna said...

oit...mne smph2...jom kita wat gotong royong jom.free sky juice aku blanje.woooo

black_mel said...

relax..sabar..x guna marah2 org mcm tu..manusia mmg mcm tu..x puas hati dengan orang lain..

[z@ck] said...

sapa?

Roronoa Zoro said...

siapakah gerangan org yg terjah itu?