May 10, 2010

Modread - Cerita Sedih


 Cerita Sedih - Modread

Suara tangisan pelangi
Seakan memanggil 
Engkau pulang ke arahku
Menutup segala yang menimbulkan luka

Walau kau telah ku miliki
 Dan apa ku mahu
Dan kau mahu berjauhan
Lantas kita tenggelam ke arah dunia lawan

Biar waktu dulu
Jadi penawar cerita kita
Yang kau dan aku tersenyum
Menghalang hitam menjadi kelabu

Teruskanlah kisah
Kita yang telah lama terbina
Dan bakal jadi sejarah
Terbangkan engkau dan aku ke sana

p/s: terbaik dari Modread. thanks to my lil brother coz sanggup korbankan RM3 utk mendownload full version lagu ni. hehe..

p/s: I hate losing someone I love

12 comments:

Roronoa Zoro said...

lagu apakah ini?

adaNiff said...

lagu dr indie band, Modread.. puas cari yg full version last2 jumpe jugak. hehe.. :)

sukiminna said...

alamak..xdek link ke..aku nk sedut..heheheheh :P

sukiminna said...

basist dia dari blkg rambut nmpk macam predator..hehhehehe

noor afzan said...

layan ajelah..cambest..

aNoZ said...

gi bnyk blog ari ni sume cite sedih2.. kenapa ni eyh?

Anonymous said...

ada link yg full version lagu ni? nak download la...

adaNiff said...

download kat maxis music unlimited k.. RM3 je pon..

Anonymous said...

ala aku guna celcom ler..uplod tuk aku leh?

adaNiff said...

kasi lu punya email.

Anonymous said...

zal_tehrani@yahoo.com

Anonymous said...

bro...leh tolong bagi lagu ni kat aku ke? ni email. malaysianidiot69@gmail.com