March 11, 2010

.::Status : Bujang Terlajak::.

Haha.. Aku 25 tahun dah. Aku bujang lagi. Bujang terlajak namenye. But not available lah.. Oppsss.. Salah. Bukan nak cite pasal lajak-lajak kat sini. Hehe.

Status yg aku maksudkan ialah status Glitterati.. Ye, aku masih Geli-Geli Nuffnang.. Lately aku rajin gak jalan2 ke blog member2 & nampak banyak sangat hijau2 kat blog korang. Best ke si Hijau tu? Hehe.. 

Tak ape. Tak sempat nak explore si Hijau. Nak stick dgn Geli-Geli je la.. 


And Geli-Geli dah tambah icon baru kat depan tu.. Advertorial. Hehe.. Mesti ramai gak kawan-kawan len yg dapat kan?? Thanks a lot Nuffnang. Wa cayang sama lu. Lu cayang sama wa tak???

Ok. Dah. Malas nak tulis panjang-panjang sebab aku merajuk. Aku merajuk bukan sebab malam ni malam Jumaat. Takde kaitan dgn malam Jumaat. Haaa.. Korang pk ape ha?? Haishhh.

Tapi aku tau, kalo aku merajuk sampai 88 hari pun, confirm x de orang nak pujuk. Confirm. Confirm.

Dah. Wa nak pujuk diri sendiri. Nak tgk bintang-bintang di langit. Chow lu bebeh!

7 comments:

Afnie Roslan said...

ooopppssss....25 tu bujang terlajak ke????statement anda mengundang kontroversi la beb

adaNiff said...

utk saya yg dikelilingi kawan2 sebaya yg sudah berkahwin dan beranak 1 & 2 orang.. mungkin ye. huhu..

noor afzan said...

advertorial tu tuk ape ek?

adaNiff said...

sy pun x reti nak explain, tapi boleh klik kat project alpha season2 kat sidebar tu utk keterangan lanjut :)

adaNiff said...

sy pun x reti nak explain, tapi boleh klik kat project alpha season2 kat sidebar tu utk keterangan lanjut :)

♥♥relyza♥♥ said...

wah! dapat advertorial dah ekkk
tahniah2
eeh...25 tak terlajak g. sy 27 relax g


http://aproposjournal.blogspot.com/

PemburuMalam said...

Setau aku akan ada sorang budak gemuks yang suka menipu cerah masa depan untuk jadi bujang terlajak. Ada siapa yang tak setuju?