March 23, 2010

.::Perkahwinan Pasangan Kembar Seiras::.

Tahniah buat kalian berdua..

Tanggal 13 Mac lalu merupakan hari bersejarah buat dua beradik ini. Alhamdulillah mereka berdua telah selamat diijabkabulkan. Tahniah buat sahabat baikku Nur Azianie (baju kaler gold) & kakak kembarnya Nur Aziatie. Azianie is my best friend back in UiTM Shah Alam. Geng Achinoyo.

Bukan senang nak dapat experience macam ni. Pasangan kembar bersanding pd hari yg sama. Malangnya aku tak dapat hadir ke majlis diorang memandangkan majlis berlangsung di Kelantan. Jauh & kebetulan aku tgh busy dgn hal di uni. Ni pun ambil pic dari FB. Huhu..

Yan Yayang, I'm so sorry I could'nt make it to your big day. But I'm really happy for you. Banyak sangat suka duka yg kita dah kongsi sesama.  Betul la kata-kata Yan. Love has found you. Buat Puan Azianie, Ada doakan jodoh Yan berkekalan sampai akhir hayat. 

Ada doakan Yan bahagia & gembira dgn life baru sbg seorang isteri & bakal ibu. Yan confirm x de masalah nak handle semua. Dia sangat pandai memasak & bercita-cita nak buka bakery shop. Huhu. Kalau dapat baby kembar, mesti comel macam umi dia jugak ni. Huhu..

Selamat Pengantin Baru buat kalian berdua.

Nur Azianie & Rosli
Nur Aziatie & Nik Muhammad Khairulazan
13 Mac 2010

  p/s: agak-agak, bila pulak turn pasangan kembar ni nak tawen ye?
hahahehehuhuhihihoho.

10 comments:

♥ nur_solehan ♥ said...

pic baju kurng coklat tu sape???kmbr jg ek??

adaNiff said...

hehe. me n my twin. :)

impish_yatie said...

wa..twin gak...hmm, nnt snding sme2 gak ke x???=P

adaNiff said...

hehe.. no la. this is me and my lil sis. beza umur 4 tahun. do we loke alike?? :p

wachak said...

Fuhhh sama tapi tak serupa yg baju cekelat tu. dua2 chomel ... hehehe

FyZa said...

waa..besnya da kembar..hehe..=)

Aini said...

canteknye pengantin kembar tu.. =)

[z@ck] said...

ceh..mati2 aku ingt ko betol2 ada twin..adik rupanya..btw..both of you look similar..kalau ko cakap twin pn..org percaya.hehehe

Anonymous said...

Salam Adaniff,

Nama saya Engku Azmin dari tv3.

Saya tertarik untuk menemubual pasangan kembar yang kahwin serentak ini di dalam entry anda.

Diharap mendapat respon positif daripada anda di email saya engkuazmin@primeworks.com.my.

Terima kasih banyak2 :)

Anonymous said...

Ada, just knew about your blog.. Incredibly touched~ ..'love finally found me'.. Thank you for the beautiful post you wrote. En Engku, i told Ada to decline your request. Sorry couldn't do it. Thanks for asking.
Yan