March 31, 2010

.::My Last Entry::.

I've done packing my stuff. Double checked.. This will be the last entry while sitting on my cozy bed at this college.. I'm now waiting for my big brothers Along  & Angah to fetch me up. Sempat buka YouTube & menonton cerita Adnan Sempit sambil tunggu diorang ni. At least I'll leave this college with the sweet memory. The memory where I laughed alone while watching..

"I don't want banana fruit two time." 
"Dalam hati ada taman."
Hehe. Aku gelak sendiri lagi.

Tetiba rasa sebak nak tinggalkan kolej ni. Setahun lebih kat sini. Dan yg paling penting, aku tak buat ramai kawan pun kat sini. Dengan roomates pun tak ngam. Rapat dgn 2-3 orang je jiran sebelah bilik. Itu pun sempat sembang dalam bilik air je. So, dapat tak ape yg aku nak sampaikan ni? Tak de sesape nak wish good bye. Tak de sape nak wish farewell.. Cuma Kak Ira je yang ketuk pintu bilik aku kejap tadi.. Salam2 sekejap coz dia pun nak kuar makan dgn member.

I need to finish up my write up. I realized that a new life is coming ahead. Good bye to hostel life. Separuh good bye to student life (sebab thesis tak settle lagi). Hehe..

Ok. I'm done here. Thanks a lot to UM's wifi. Aku start berblog di sini. Bermula di bilik lama aku.. Aku dapat ramai kawan blog di sini juga. Aku dpt kumpul RM50++ sebulan dari klik2 Nuffnang di sini juga..

Thanks a lot Kolej Kediaman Ungku Aziz (Kolej Ke-11). Thanks a lot UM sebab bagi aku tempat berteduh di kala kawan-kawan lain dapat tinggal bersama keluarga. Bersama mak abah, makan nasi kasih sayang. 

Terima kasih. 
Bak kata Adnan Sempit... "Receive love"

6 comments:

sukiminna said...

suki kate..
"equal equal"

adaNiff said...

haha.. suki datang... sroott srottt..

i dont want banana fruit two time :p

sukiminna said...

tapi saye ske..bau awak wangi...hahaha

wei da smpi umah ke?

adaNiff said...

haahaha. apekah?? aku stay kat Kelana Jaya la. settlekan thesis dulu..

sukiminna said...

ala..kan adnan sempit ckp camtu yg time nak last2 tu..hehe

adaNiff said...

dalam hati ade taman..... :p