March 03, 2010

Best Bits Of Project Alpha Season 1

Hooola! Project Alpha is back!! Season 2 must be more exciting! Pasni kena bangun & online jam 3 pagi, layan setiap episod Project Alpha Season 2 (sebab pukul 3 pagi wifi uni ni laju sket). Hahaha.. Tapi tak pe, dengan setiap episod yg pendek2 je (approximately 3 minutes each) maka tak perlu tunggu lama utk each episodes buffering.

Ohhhh... And I really love the theme song! Crazy! Crazy!!

I'm very new with Nuffnang. Mase aku join Nuffnang, aku discover tentang online TV show, Project Alpha. Gempak beb! Coz Project Alpha menceritakan life seharian 7 orang Malaysian Top Bloggers - Nicole, Kenny Sia, Mira the Red Mummy, Huai Bin, Audrey, BangNara Nazuwan, & rivalnya Budiey. Hehe.  Episod Budiey dgn BangNara gadoh2 depan kedai tu sgt comel. Huhu... Mase tu la aku tau tuan blog BeautifulNara bukan kaum sejantina dgn aku.. BangNara yang beautiful. Heheh.. It was fun watching all the episodes!

 Malaysian Top Bloggers

And the host yang sgt chantekkkk itu, Jojo Struys.. Indah ciptaan Tuhan. Model yg sangat chantekkk.. Aku suka bila Jojo berbahasa Melayu. Ade sikit pelat, tapi sangat petah. Comel & chantekkk~~

 The beautiful yet talented host, Jojo Struys

Aku respect betul kat semua Top Bloggers featured in Season 1. They have the criterias to be famous bloggers.  Mereka juga bermula dari bawah. Normal blogging.  Then diorang jadi famous sebab blog diorang menyajikan cerita-cerita hot dan berinformasi. Dari gossip, berita artis, entertainment, kepada fashion trends, travels & sebagainya. Sangat seronok dpt kongsi info & experiences. They are real people, with real life & real experiences. Di samping dpt tengok aktiviti seharian diorang, dapat jugak la aku serap tips-tips berblog, termasuklah cara nak up trafik. Hehehe..

Oh.. Tak lupa juga main sponsor, Adidas Action 3.  Hoho.. (percaya tak sekarang tengah kumpul duit utk bagi hadiah barang Adidas tu utk my boyfriend?? Heeee.. Shhhhhh... rahsieee)

 Adidas Action 3

I just cant wait to watch Project Alpha Season 2. Episod bersama pengacara diva, Azwan Ali mesti havoc gilerr lah.. Amboi amboi amboi!!! Hahaha...

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

No comments: