February 04, 2010

.::Cheque & Premiere Screening Tickets.. THANK YOU NUFFNANG::.

Dalam keserabutan otak & kecelaruan emosi dengan kerja yang tak settle-settle, Nuffnang telah menggembirakan hati & jiwa raga yg luka berdarah ni.. Hehe.. 2 hari lepas dapat email dari Nuffnang.  My cheque is on the way! Yahooo!!! At last dapat juga la aku beli gitar purple yang aku idam-idamkan sekian lama.. Tak sabar.. Sangat tak sabar...

Then, malam hari yg sama, dapat lagi satu email dr Nuffnang. Invitation to attend the premiere screening of VALENTINE's DAY.. Yippie!! Yippie!!Dapat 2 tiket free!! Sangat teruja nak tonton cerita ni.. Tengok barisan pelakon pun semua superb!! I just wanna wish thanks a lot to my brother Along yg bagi idea utk tulis post bout Valentine's Day ni.. So, to say my thanks to him, I invited him to watch the movie with me (yg penting, mmg dia la yg akan drive & bawak aku ke sana). Hahaha.. Along, malam 9hb Feb nanti kita berjimbaaa kat Damansara k..!! Haha..


p/s: Ade sape-sape yg dapat tiket free jugak tak?? Kite jumpe di sana k..! Hehe..

Thanks a lot 
NUFFNANG!!

3 comments:

cik EPAL said...

ok jumpa sana :D

Liyanaa. said...

i pun dapat invitation :P hihi bolehhh jmpaaaa.

intan izani said...

akak pun dpt..
akak baru je rasa nak tny ada
sbb tgk ada ada wat post aritu
kalau ada rezki
jumpe lah kita
;p