February 01, 2010

.::Blog Sudah Bersawang..!::.

Lame sungguh Cik Adawiyah tak menghapdate belog kesayangan yg sudah bersawang ini.. Cik Adawiyah busy dgn kehidupan makmal beliau.. Plus wifi UM yg selow semacam siput ni menambah kekangan menghapdate.. 

Oh hujung minggu bebaru ni balik kampung.. Celebrate birthday January Girls (me and my sister Ana). Thanks Along sebab belanja Blueberry Cheesecake yg sangat sedap.


Then sempat jalan-jalan ke Kuantan. Singgah snap photo kat pintu utama maktab kesayangan.. Dah lame tinggalkan sekolah ni woah.. Banyak kenangan yg tertinggal di sini.. Kenangan first love pun di sini. (perlukah cerita?? muahahaha)

Kuantan. Memories here and there. I miss my past. I miss the one I used to love. If only I could turn back time...

MRSM Kuantan.. 2001-2002. 
9 tahun berlalu. Baru nak sedar diri yg aku dah lama meninggalkan sekolah. (aku dah tua).

Kawan-kawan belog sekalian, Cik Adawiyah nak mintak mahap coz dah jarang sangat singgah belog korang. Entry pun entah hape2 je. Wifi selow. Aktiviti klik2 Nuffnang pun terhenti. Sadis je.. Ingat nak maintain earning tapi tak berjaya la. InsyaALLAH bila dah ade masa free nanti boleh la Cik Adawiyah aktif semula..

Pakcik Nuffnang belum hantar check lagi. Cik Adawiyah dah sangap nak beli gitar ni..
Cepatla Pakcik Nuffnang hantar check ke rumah Cik Adawiyah ye..

7 comments:

[z@ck] said...

ko budak maresma rupanya..
hehehe

kawie2020 said...

owh~ heppy beshday to january girl ek... hehhehehehhee

ezany said...

tak lama lg sampai la tu cek pertama.. sbulan jer kan..

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

adaNiff said...

zack. ye saye budak maresma. hehe..

adaNiff said...

thanks kawie :)

adaNiff said...

ezany, dah dpt confirmation email dah.. on the way.. weeehooo!!!