February 16, 2010

.::APENG..! Lu Bikin Wa Panas::.

Wa panas betul dgn member wa yg sorang ni, Si Apeng... Jemputan kawen pun dia bg sms je. Tu pun last minute.. Mane tak panas..?? Member ni leh kire antare yg paling rapat dgn wa mase degree kat UiTM Shah Alam dulu.. Kalo dia tertido dlm kuliah, wa la tukang cubit. Dan wa jugak la tukang pass gula-gula kat member wa ni kalo dia duk tersengguk-sengguk dalam kuliah..

Apeng - Mamat berbaju belang di sebelah wa yg agak comel di tengah itu..

Dah nak masuk 2 tahun kawen, tapi still sorok bini.. No. contact pun dah hilang. Betul-betul lost contact kecuali dalam Friendster. Friendster je?? Adeh.. Apeng.. Apesal la lu tak wat account Facebook? Wa dah berkurun tak bukak Friendster.. Cuma tadi tergerak nak bukak.. & terjumpa pulak pic baru lu ni...


Hah... Biar wa upload pic lu BESARRRR punya kat sini. Hahaha. Wa tau lu takkan baca wa punya blog ni... So wa berani la wat camni. Hahaha... Satu ayat ni wa betul-betul nak cakap kat lu :

Apeng..!!! Orang rumah lu sangat cun bro..!! 

Bangge wa jadi member lu. Tapi wa tetap panassss coz lu lambat sgt reveal gambar kawen lu.. Ape-apepun.. Buat sahabatku Apeng, wa nak ucap Selamat Pengantin Lama kat lu.. Sebab dah 2 tahun lu kawen, baru wa dapat tgk pic kawen lu... Moga lu & pasangan bahagia hingga ke akhir hayat.. InsyaALLAH...

p/s: pasni turn si Namu (baju biru belakang wa tu) pulak nak mendirikan masjid.. Haihhh... Member-member wa dah ramai yg tak single lagi..........

2 comments:

hans said...

wah,memang cun
gua ternanti2 siapa orang rumah gua

Syahrul Iman said...

ak sgt stuju psl org rmh member ko tu..thniah bwat die..haha