January 01, 2010

.::My Twenty-Ten's Resolution::.

Tepat jam 12 tengah malam tadi aku hanya mendengar dentuman fireworks dari dlm bilik.  Tahun-tahun sebelum ni pun x pernah sambut kecuali masa degree dulu. Kena dgr ceramah sebelum countdown.. So sempat tidur sebelum countdown tahun baru bermula. Haishh.. Rindu zaman muda-muda.

Ini azam tahun jubli perak aku yg dah nak masuk 25 tahun hidup.
  1. Tamatkan Masters secepat mungkin. Sebulan dua lagi. InsyaALLAH.
  2. Further PhD? Kerja? (undecided).
  3. Lebih matang dlm membuat apa saja keputusan.
  4. Melupakan tahun-tahun kesedihan. Buat apa ingat lagi? 
  5. Kawen
  6. Tak nak buat 'kepala sendiri'.
  7. Dan yang paling utama ialah ini:

p/s: Memerlukan 10 kilogram utk berat badan ideal.
Errkkk.. Sangat banyak. Mampukah?

12 comments:

Boneka tak sakit said...

adeshhh aku malas pk berat2 nie!! apa jelah selamat tahun baru la sapa pown ko hahah mcm bangkai aku!

Eyriqazz said...

gud luck..jgn mudah putus asa ya?

Great Teacher Onizuka

rash said...

kawen cpt... cpt la naik berat bdn tuh =p huhuhu (berckp dr pengalaman ^_~)

YobSumo said...

pergh ringan nye ada!

azam no 5 tu i lioke. plis jemput saya. hehe.

sukiminna said...

huik org nak ilang berat kau lagi mau berat ka?

adaNiff said...

boneka tak sakit.. waaaa kamu dtg mengkomen. tq2.. walau siapa saja kamu. keskeskes..

adaNiff said...

eyriqazz.. thanks. will try my best!

adaNiff said...

rash.. hehehehehehehe.. ok. :p

adaNiff said...

yobsumo.. ha'ah. aku underweight. wey yg no.5 tu dah kena cancel tu. tak masuk list. hehe.

adaNiff said...

suki.. aku underweight. tiup angin pun terbang.

DaHLia said...

ada, meh amek weight akak nak? F.O.C ... nak 20kg pun leh akak bg..kiikiki..amksimum laa tu..kang leebih kang, keremping @ bini popeye lak aku

Zamz said...

10 kg ek..nak tukar tak hahaha