January 05, 2010

.::*&$&%^ Mood::.

  1. Bibir kena gigit. Tak tau makhluk ape yg gigit. Dah 4 hari. Bengkak. Juih. Kalah Angelina Jolie. Sangat sakit & berdenyut-denyut.  Nak makan pun slow2. Nak ckp pun control2. Adeh.. Tension gini.
  2. Result labwork yg sangat tak memberangsangkan. Risau.
  3. Bila result dah tak memberangsangkan, maka sifat2 kemalasan pun datang. Malas. Sangat malas. Nak baca journals pun malas. Rase nak jerit kuat-kuat.
  4. Plan nak belajar main gitar mungkin tergendala sampai labworks & write-up siap. Lambat lagi.
  5. Our special days 11th (anniversary) & 12th (my birthday) jatuh pd weekdays.  Confirm tak dpt celebrate walaupun x plan lagi nak celebrate kat mane.
  6. Internet macam &^%$##@^%&*.  Wifi slow sebab bebudak degree dah start sem baru.  Cis! Nak download 1 lagu pun kena tunggu 3 jam. Gilo apo??
  7. Mood swings. Mood swings. Mood swings.
  8. Tolong!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

sukiminna said...

huhuh...ciannye dia..same ler kita. bila result cam hampeh.nak buat writing pun nyampeh kan kan!

adaNiff said...

:(

~0~ said...

brokband aku pun tgh sengal

Eyriqazz said...

chaiyok2..

Great Teacher Onizuka