January 12, 2010

.::Its My Birthday!!::.

Alhamdulillah. Allah panjangkan umurku. Sambut tahun Jubli Perak hari ni. Hehe. Si kecik ni dah 25 tahun. Tua dah.. Harapan utk diri sendiri, berusaha utk menjadi lebih matang sematang usia. InsyaAllah.

Tanggal 12 Januari 1985, jam 6.56 pagi, lahirlah aku yg diberi nama Rabiatul Adawiyah. Buat mama yg paling Ada sayang, terima kasih kerana melahirkan.  Terima kasih kerana mengasuh.  Terima kasih kerana mendidik.  Terima kasih kerana kasih sayang yg telah mama curahkan dari dalam perut sampai la 25 tahun Ada teruskan perjalanan hidup.

Jasa mama & abah tak akan dapat Ada balas sampai bila-bila. Ada janji akan berusaha bersungguh-sungguh. I'll make both of you proud!



For your love, for your care, thanks a lot mama!
Terima kasih kerana melahirkan. Terima kasih atas segalanya.

6 comments:

Fikri said...

moga ceria2 slalu birthday gurrlll! hehe.

izzahfarhana said...

hehe selamat ulang tahun kelahiran ada.moga pnjng umo murah rezaki slalu ;)

[z@ck] said...

Happy Birthday girl!

Eyriqazz said...

Happy birthday..semoga panjang umur,murah rezeki dan berbahagia selalu...

Great Teacher Onizuka

~0~ said...

happy birthday

sukiminna said...

epi bufday bro...alamak xdpat jadi da first ar yang wish kat blog..cis