December 21, 2009

.::Straight To My Heart::.

Hari ini hujung minggu. Hujung minggu ialah hari berchenta.  Hari berchenta kami hari ini ialah di Times Square.  Hehe.  Tak menyempat nak tunggu matahari terbit, terus nak wat entry baru. Saje suka-suki nak wat Suki jeles. Hehehe..

Haniff dah habis duty MWBC hari ni, so kami berpeluang berjumpa di hujung minggu..  Itu pun agak lewat coz Haniff baru selesai urusan di Ampang then akan terus ke Cheras.  Belum sempat sampai Cheras, Haniff terus ke Times Square (TS).  Kesian dia, letih.  Tapi sebab nak jumpa buah hati pengarang jantung punye pasal, sanggup juga Haniff berwangi-wangian terus ke tempat kejadian.. Ngeee..

As usual aku gerak dari UM terus ke TS.  Naik escalator sampai tingkat 5 & terus ke Pusat Bowling AmpangBowl. Mata melilau-lilau mencari kelibat si comel. Hehe.. Rindu ohhh.. Lame tak berdating. Last week jumpa sekejap je kat KLCC coz Haniff sgt busy masa tu. So hari ni berkesempatan meronggeng lebih lama..

AmpangBowl ni kire tempat wajib kunjung kami kalo lepak kat Times Square.  Kami sangat gila bowling.  So dah alang-alang kat situ, sempat la kami main 2 games..  Ok.  Nak terus tunjuk bukti kemenangan hakiki utk hari ini. Suki, sila tgk ni.  Kalo rase jeles or tak puas hati sila buang haaakktuihhh anda di sini ye. Aku tak kesah ko nak buang merata-rata. Hehe...


TH = Haniff = 114+135 = 249
TA = Ada = 164+111 = 275

Hoyeaaahhh... Cikgu, anak murid menang hari ni. Ekekekeke.. 164 is my new personal record. Abis bangga dah ni.. Nasib baik srooottt2 dah x de.. Kembang2 hidung besar-besar pun x ape. Hahaha.. Abang, amacam?? Dah confident nak bawak sayang join bowling tournament tak?? Ngeee..

Abis main, perut pun menyanyi.  Lagu ape? Lagu Yellow Submarine by The Beatles. Hehe. One of our favourite song yg kami duk nyanyi mase meronggeng tadi.. Hari ni makan kat Wendy's. Sebab awek Haniff yg mengade-ngade tu kempunan makan Shrimp Burger.. Terbaeeeekk wok burger dia.. Abang, lain kali bawak la awek abang tu gi Wendy's lagi ye.  Kasi dia cepat gomoks sket. Hehe..


At Wendy's

Banyak yg kami bincangkan sambil makan tadi.  Dr yg tak serius sampai la yg serius. Pastu gelak-gelak sesuka hati macam Wendy's tu kami yg punya. Haha.. Haniff tak sihat.  Selsema & batok-batok juga. Sempat suap ubat batok. Manje. Wek. (dalam hati suka. hehe). Then tadi sempat gak bagi souvenir yg aku beli kat Langkawi kat Haniff. Seronok rasenye bila something yg kita nak hadiahkan pd seseorang dah sampai ke tangan org tu.  Abang, hopefully dapat guna hadiah tu 5 kali sehari. Hehe.


Aku, dia & gediks. Hehe.

Berjumpa jam 5pm & sampai UM jam 10pm.. Sekejap, tapi tersangatlah seronok hari ni.. Pasni nak cuba pecah lagi rekod bowling tu. Hehe. Abang, thanks for today.  Happy sgt2.

I love you.  ^__^

2 comments:

sukiminna said...

uyo...ade goatee..cutee..

adaNiff said...

huarghhh.. tak suke weyh goatee. dah suh dia buang. hehe..