December 26, 2009

.::Skandal Yang Best::.

Ramai yg geli entry tikus jadi aku nak wat entry makan pulak. Boleh? Suke hati aku lah. Hohoho..

Hari ni aku dating dgn skandal yg hensem, macho, bergaya kat mall yg paling dekat dgn UM. Sudah tentu la MidValley. Dah namenye skandal.  Mesti la aku kikis duit dia. Hahahahaha. Jom tgk ape yg aku kikis.


Pic skandal. Maaf. Tak boleh dedahkan identiti.

KIKISAN SATU


 Aiskrim Baskin Robbins. 
Blue Raspberry Sherbet & Maui Brownie Madness Lowfat Yogurt. 
Dua-dua utk aku. Satu utk dia. Satu utk aku la. 

KIKISAN DUA


Hentam heret dia pergi kampung Britney Spears iaitu Louisiana. Hehe. Makan kat Popeyes.



Makan Set 7. Fish and Shrimps.  Kami kongsi je satu set ni.  
Romentik tak?? Ekekeke..

Hahaha. Tipu je.  Ini bukan skandal.  Ini abang sulung aku.  Memang plan nak makan same-same hujung bulan.  (time Along dpt gaji. hahaha). So, mintak ape pun, confirm la dapat.  Ingat nak pergi tgk Avatar tadi tapi sangat panjang queue nak beli tiket. So terpaksa cancel plan tu.. Best woahh dpt abang yg best camni.. Bukan kikis ok.  Aku pun belanja dia t-shirt Diadora kaler merah tadi.. Hehe..

p/s: berdating dengan abang kandung sendiri sangat menyeronokkan.  boleh seret lengan dia ke sana sini sesuka hati. hahaha...

3 comments:

sukiminna said...

bajet aku jeles lar tu..eler..mmg jelz pun..hahaha..aku nak makan popeye jugak.

toblerone sampai sudah aku luper..
ritu cari tak jupe pun kat kedai runcit

adaNiff said...

hahahaha... popeyes sedap. mashed potato n fries dia terbaekkk!!

gi la cari toblerone.. kempunan lak nanti..

DaHLia said...

beshnye ade abang...solo x?? hehehee