December 03, 2009

.::NuFFnang untuk AdaniFF::.

Salam sore semua. Hehe.. Hari ni nak cerita tentang double F.. (FF)

Sempat selak-menyelak page NuFFnang jap tadi.. Asyik duk tekan tang Earnings tu je kan.. Bukan leh berubah pun nilai RM tu. Kena tunggu minggu depan lak. Hehehe...

Isnin lepas ramai yg moody & hilang semangat nak click-click coz NuFFnang tak update weekly earnings kan..? Ramai yg tak senang duduk. Keje x senang. Makan tak lalu. Tido tak lena. Mandi tak basah. Hahaha. Ade ke yg smpai camtu skali??

Alhamdulillah genap sebulan dah aku join NuFFnang. Click sane, click sini.. Thanks la geng click-click, NuFFclickers.. Dah boleh cash out.. Seronok dua ronok tiga ronok beronok-ronok rasenye..

Thanks a lot kat semua yg sudi singgah, membaca belog Ada Apa Dengan AdaniFF & meng'click' NuFFnang's ads kat sini. Sbg org baru, sangat hargai korang semua, walaupun kita hanya virtual friends..

Hopefully semua org dah kembali bersemangat meng'click'. Hehe..

Terima kasih NuFFnang. Terima kasih NuFFclickers. Terima kasih dr AdaNiFF.

12 comments:

bolloqs said...

gumbira dlm hati...dpt cash out FF~ngeeee..

beshnye da dpt co...bpe x da kamoO co??

makcik kayoO la kamu ek~muahahahaha!!

wan2911 said...

wow...sbulan je da bleh cashout? bestnyee..aku wat dari bulan 9 baru dpt rm6.25 je..gile sday

ekopelancongan said...

salam kembara ada..

haku senaseb mcm wan gak..

tp lebih siket RM6.75 masa bulan petama..

ngee..

adaNiff said...

haha.. 1st week saye RM5.25 jek. Pastu jadi rajin mengklik.. dah boleh cash out. alhamdulillah..

ni baru 1st time daaa..

fiD said...

nape aku xdapat lg, da 4 bulan nie, wwuwuwuuw

adaNiff said...

x pe klik reramai. hoho.

hans said...

wah,dah cash out?
gua jer belum
2 tahun lagi kut baru dapat cash out
haha

adaNiff said...

haha. dah boleh cash out tp belum cash out lg. kumpul lg lah.. :)

ezany said...

sy 1st week dpt rm10.25 hehe.. mmg bru join seminggu pun.. harap2 ckp sbulan nnt boleh cashout..

adaNiff said...

hehe. mesti boleh tu.. target sebulan cash out k!

iza was here said...

mine pun belum boleh cash out lagi!..huhuhu

adaNiff said...

hehe.. nak tunggu smpai bnyk mane ye?