December 10, 2009

.::New Updates Are Available::.

Hehe.. Title tak leh blah..

Sedang menggunakan lappy HP Firdhaus lagi utk mengupdate belog di dalam lab. Hari ni sangat letih. Sebab berulang-alik ke sana sini. Rota.. Rota.. Rotary evaporator kat lab sebelah rosak.. Semalam ok je dia berchenta dgn aku. Hari ni mengade-ngade lak dia nak rosak. So kena cari rotavap kat lab lain. Pastu gi layan centrifuge machine lak. Nasib la machine ni suka berskandal dgn aku. Tak de wat masalah pun. Haha.. Duduk kat lab ni, berchenta dgn machine. Gile.

Pagi tadi aku bangun awal. Aku packing barang. Aku nak lari dari kolej. Sebab aku tak suka roomates aku. Serius. Aku tipu. Aku tipu tang nak lari tu je. Tang tak suka roomates tu aku tak tipu.

Bersungguh-sungguh aku packing barang tau. Sebab petang ni nak chow. Hehe. Ponteng lab esok. Aku nak join family holiday ke Langkawi. Haha.. Ni first time tau nak gi sane. Umur nak masuk 25 tahun, ni baru 1st time nak naik feri. Gile jakun ni. Agak-agak mabuk laut tak?? Haha. Poyo oihh..

Mama dah sampai ke Kedah semalam. Diorg gerak dgn kakak & abang ipar aku, Rahayu & Zaki ke rumah mereka di Kedah. Kembar aku Noor Farhana a.k.a Ana pun ikut sekali coz dia tgh cuti semester. (hehe.. ramai yg kate kami kembar kat entry sblm ni. Encik Suki pun sudah tertipu). Hahaha. Adik bongsu aku Husnatul Aflah pun ikut sekali. Dia dah habis UPSR. So ni la hadiah mama aku kasi kat dia. Melancong melawat Langkawi. Chet.. Aku abis UPSR dulu mama x bawak gi memane pon.. Lalala..

Malam ni insyaAllah aku bertolak dari Kelana Jaya dengan abang sulung aku, Mohd.Hafizul Fadzli. Kami berdua je. Jauh siot.. Nak ke Kedah nun malam-malam buta. Dah la Along drive sorang-sorang. Harap-harap kami sampai dgn selamat.

Abang aku lagi sorang, Azri Aizuddin @ Angah, tak dapat ikut family holiday ni atas urusan kerja. Adik lelaki aku Mohd Shahir pulak tak dapat cuti coz sedang belajar di matrikulasi. Hehe.. Cha In, jangan jeles ye Kak Ada dpt ponteng lab dan ikot mereka bercuti. Hahaha...

Maybe aku tak dapat nak update blog selama 3-4 hari.. Tapi hopefully kat sane nanti jumpe CC. Mane leh beb tinggal blog kesayangan ni tanpa new updates everyday. Hahaha.. Haniff pun sibuk dgn MWBC smpai 20hb. Lagi la susah nak update. Dan still tak sure dia dpt duty kat Ipoh or Kuala Terengganu.

Aku nak enjoy. Aku malas nak fikir serabut kerja kat lab ni. Nak release tension. Nak rilek.

p/s: saje letak name adik beradik aku. nak tgk ade yg alert ke tak.

soalan: berapa ramaikah adik-beradik Ada?? Sila susun mengikut aturan sulung ke bongsu. hehe...

p/s lagi: selamat bercuti kawan-kawan...!

4 comments:

KizZ said...

woo...ponteng ya...gtaw lect

sukiminna said...

hafizul fadzli
azri aizuddin
rahayu
adawiyah
noor farhana
mohd shahir
husnatul aflah

nape ko tak ske rumet ko?

bawak la berukband..hohoho

sukiminna said...

haha..Dokter ko tak balik dari HK lagi ke?

adaNiff said...

hahaha.. ponteng sesuka hati.. wiee..

blom balik lagi suki.. dia kat sane smpai rabu depan. hehe.

susunan salah tu.

rahayu
hafizu
azri
me
hana
shahir
una

heeeeee