December 19, 2009

.::My Lucky Number::.

Ini namenye entry mengada-ngada.  Eheh..

Macam biasa la, hujung minggu kalo tak dating mesti aku kebosanan kat kolej ni.. Aku jadi orang bisu dalam bilik.  Sepatah pun tak bercakap dgn mereka-mereka yg menyakitkan hati ni.  Nyampess!!

Tambah plak hujan dari pagi sampai la petang.. Tak dapat la aku beronggeng.. Hujan, sejuk, memang syok la kalo dapat tido sepanjang hari kan? Tapi akibat kemamaian semalam, aku dah terlebih tidur. Maka hari ni aku tak mengantok pun. Huh.. Tambah bosan la weyy...

Maka, aku mengambil keputusan utk beronggeng juga.  Beronggeng-di-atas-katil-sambil-mengadap-laptop-lalu-berjalan-jalan-melakukan-aktiviti-memburu-Nuffnang-dan-membaca-blog-blog-anda.  Huh.. Sila baca senafas.. Heh.. Sedang aku berjalan-jalan, aku terpandang ini..


Ini dari blog SUKI. Dah ramai followers ko ye SUKI.  111 orangs. Hehe..

Kemudian, aku berjalan lagi dan terjumpe ini pulak...


Ini dari blog JOE.  Suke baca blog si JOE ni.  Penuh dgn entry-entry yg memberi sumber inspirasi.  Perasan tak? Followers dia pun 111 orangs juge...

Seterusnya aku pun balik rumah... Scroll sampai bawah, aku terjumpa ini pulak...

Orang lidi lelaki berbaju hijau tanpa seluar sedang memimpin tangan orang lidi perempuan berskirt oren menuju ke tepi.. Ade ape kat tepi tu aku sendiri tak tahu...Hehehe.. Tapi, angka itu yg menarik perhatianku..
11 months, 1 week and 1 day..

Jadi, kesimpulannye, my lucky number for today is 1.  Yeay, clap clap clap.. Suke No.1.. Hmm.. Dah hampir setahun kami bersama.. Awal tahun depan bersamaan 11 Januari genaplah setahun kami berchenta. 11 Januari = 11.1.  Hehehe.. Kan betul aku cakap?? 1 is my lucky number for today..

p/s:  semoga impian kita tercapai sayang. InsyaAllah.
p/s: aku dah cakap entry ni mengada-ngada. silalah kutuk. terima kaseyyy...

25 comments:

sukiminna said...

heheh...mane de orang lidi yang pempuan tu pakai skirt.tu baju labuh je..

laki tu xpakai suar lak ek..ish2..lucah2 entri kali ni..haha

sukiminna said...

ko xnk ke gadget baru aku wat tu..muahahaha..promote lak

adaNiff said...

bahahahha... x de niat nak lucah weyy, da memang dia x pakai seluar. kakakaka..

gatget tu just add html kat sidebar je ke??

KizZ said...

hiyakkk!!!!jom kutuk...padahal tak tau nak kutuk ape..hehe

hans said...

wah,kebetulan jer tu
haha

adaNiff said...

Kizz,.. kalo x tau nak kutuk tolong puji lah. hahaha

adaNiff said...

haha. suratan atau kebetulan. :)

-atiQah- said...

hehe..
comel2 111 tuh.. :-D

oh ya..nak tanya soalan sket ye..ni blog ada dgn haniff kan?? blog sama2 kan?? pastu mcm mana nak tahu entri ni yg ada tulis, entri ni yg hanif tulis?hehe.. :-)

saje je tnya mcm tu..




oh ya..jemput sertai contest hidup berani untuk gagal di http://pepelungu.blogspot.com/2009/12/hidup-berani-untuk-gagal.html

terima kasih..

sukiminna said...

haah..gadget tu juz add kat sidebar jek..:D

adaNiff said...

atiqah.. kalo haniff yg tulis, mesti tau, cara penulisan berbeza. hhaha..

if haniff yg tulis, bwh tu akan ade posted by haniff.

:)

adaNiff said...

ok nanti aku rajen boleh mintak kat ko ye suki.. skang malas. hehe. tq.

kuyie said...

nah 111

harap bergembira...

~@k1 is @utuMn!~ said...

wahh!!
so lucky number!~
congrates2~
hehehe..
neway aki kelik.. sherlock~

cik EPAL said...

cantikk nombor..hehe..


btw, klik iklan kraft dan cold storage :)

adaNiff said...

hahaha.. thanks kuyie :)

adaNiff said...

@ki thanks ya..! hehe.

adaNiff said...

thanks cikepal :)

kawie2020 said...

hehehehehhe.. bestnyer.. kene plak no1 ek...

♥miszluna™ said...

huhu

mmg lucky betul no 1 tu

btw hepi advance 1 tahun bsama =)

KayZ said...
This comment has been removed by the author.
adaNiff said...

hehe.. best ke kawie. kebetulan je neh..

adaNiff said...

thanks luna :)

adaNiff said...

KayZ.. wow aku tak perasan tu. memang lucky No.1 lah!! suke :)

thanks k...

Bayu The Maniac said...

1 is the best lah ...

adaNiff said...

yup yup :)