December 20, 2009

.::Motif?::.


Macam nak sgt kena jual je.. Thanks adik editor.

Ini pantun 2 kerat utk kau.

Curi pic diam-diam,
Kau memang kurang asam.

13 comments:

kawie2020 said...

hehehehehhe.. jgn main2... kat siam tu ramai yg dok jual anak tuh.. hahahahahaha...

adaNiff said...

hahahaha.. takmo kena jual :p

Nikel Khor said...

apa motif?

adaNiff said...

someone edited this photo for me. haha

KizZ said...

OH..Kiz tau...edit kat number plat tu kan..heheh

adaNiff said...

Kizz, tak edit pun plat tu memang real. Motor plat Siam..

joegrimjow said...

kau tu sape?

adaNiff said...

kau itu rahsia kerajaan

sukiminna said...

oyeh jgn lupe belikan aku tomyam poktek bawak balik..
hoho

adaNiff said...

hahahhaha. tau2 je suki.
ni kat Padang Besar. memang bnyk kete n moto dr Siam. Plat number dia menarik 567 so adik aku snap pic.

makan tomyam kat restoran siam. terbaeeekk wokk!

sukiminna said...

oh baru ku tahu..kau itu ialah kembar muuu

sukiminna said...

srott22..hak tuih..saje nak mengejikan entri ini dengan kahak aku ..wahaha

adaNiff said...

hehe.. suki kejiiiiiii..!!