December 25, 2009

.::Misi 11 Januari 2010::.



Sape suka baca komik??
Angkat tangan kanan & angkat kaki kiri skrg!! 
(ekekeke.. tgh bygkan korang wat)

Aku baru terjumpa satu blog komik tempatan yg best.. Sesuai sebagai bacaan ringan utk release tension menulis tesis. Hehe. Suke la bace lawak guling-guling dlm tu.

Tuan punya blog ALIF FIRDAUS AZIS sedang menjalankan
Misi 11 Januari 2010 [klik link] 
di mana jika blog beliau mempunyai seramai 333 followers sebelum tarikh itu,
maka beliau akan buat komik 24 jam tanpa henti
Komik kat atas tu ialah salah satu karya beliau.

So aku harap korang dapat support blog beliau.
Cukupkan 333 followers dan ALIF FIRDAUS AZIS akan menyahut
cabaran komik 24 jam tanpa henti.
 Dan korang pun akan dpt gelak guling-guling cam aku setiap hari..

Kat bawah ni link beliau,


p/s: kami (ADANIFF) pun ade misi 11 Januari 2010. Our anniversary. Ekekeke. Kalo geli sila muntah jauh2.


p/s: laughter is the best medicine.

7 comments:

sukiminna said...

bluwerk + sroooooot..hehehe

aku da tau blog ni..member aku dia tweet..mmg syiok pun..

sukiminna said...

hehe..mari jadi follower blog dier

Best Of Me 321 said...

24jam? gila ar, buat komik dah macam traning army je

[z@ck] said...

ahahah..
lawak la cartoon kat atas tu
sengal!

ai@reel said...

memang best ni join...hilang stresss

alifstyle said...

Terima kasey!

DaHLia said...

join.join..support blogger Malaysia