December 02, 2009

.::Meet Uncle Hussain ft Black - Drama King::.

Eheheh.. Silap laa.. Ni bukan Black. Hehehe.. Cikgu Haniff dgn Lan rupenye.. Diorang berdua dah takde kaitan dgn Meet Uncle Hussain.. Dah join Azlan & The Typewriter.. Hiks..

Korang minat lelagu indie? Kami berdua indie fans.. Dulu mase mule-mule kenal suke share cite pasal lelagu Hujan. Kakakaka.. Haniff ingat tak agaknye ye...? :p

Aku suke betul lagu baru Meet Uncle Hussain ft. Black.. Tajuknye Drama King.. Hujung minggu mase balik kampung dgn angah aritu kitorang ade sembang pasal lagu ni, tapi angah cakap x jumpe link nak download. Aku bertanye dgn Pak Google jap tadi, akhirnye berjaye download lagu ni.. Black punye vocal mantap lah.. Sebutan pun clear. Lan pun best jugak ok. Bukan nak banding-bandingkan.. Masing-masing ade style tersendiri..

p/s: download lagu kat sini [klik link] : Indie MP3 Download

Drama King

Kali pertama aku mengenalimu
Mahu bersama
Raut wajahmu bersih
Meyakinkan hati ini
Aku terpaut

Semua dusta palsu
Aku tertipu
Keperibadianmu
Berubah menurut nafsu

Panggilanmu gelaranmu
Baru ku tahu

Lakon layarmu hebat
Terpukau ku melihat
Isi hati upahan
Sampai bila
Kau mahu tersesat
Tidak kau penat
Hidup penuh muslihat

Mahkotamu Raja Drama

Kau masih berpura-pura
Kata-katamu hanya propaganda
Mengejar hijau ungu
Mata kelabu
Ini bukan kau yg pernah ku kenal dulu

Panggilanmu gelaranmu
Baruku tahu

Kau bertapa
Bagai maharaja di atas lembah
Lakon layarmu yg terhebat
Memukau mata melihat

p/s: thanks kat blog ni : [klik link] Indie MP3 Download..

10 comments:

fiD said...

bez ea???

adaNiff said...

best. dgr la.

YobSumo said...

baru dgr sekali. boleh tahan lah.

mello said...

x dgr lg lagu ni..huhu

p/s: suka klau lan trus ngan MUH

joegrimjow said...

cari dlm youtube
pastu letak sini
lg ok
;)

hans said...

thanks ekk follow my blog yg ntah apa2 tu
suara black dgn lan lebey kurang jer

hati bernanah said...

hanif lagi ensem dr lan. lalala.

kawie2020 said...

aku x dgr lg nih.. br nk downloads.. hehehehehehe...

adaNiff said...

hati bernanah. sila komen lagu, bukan komen haniff saye. haha.

google said...

aku kah pak google itu?.. huhuhu ohh tidakkk...

salam utk tuan blog.... layan lagu jap...huhuhuh