December 12, 2009

.::Just A Little Piece Of Heaven::.

I feel like staying in a very peaceful place now. Sgt tenang di sini.. Segala masalah dah dibuang jauh-jauh. Semua makhluk yg ada kat sini nampak sgt gembira.. Kalau ade aliens hijau pun, mesti diorang happy kat sini. Hehe..

Tak kisah dgn baju n track suit yg tak sempat nak kering.. Pantai tepi rumah je.. Bila-bila masa nak terjun, terus terjun mandi manda. Tak kisah dgn warna kulit yg makin terbakar sbb berjemur tgh panas.. Tak kisah dgn masalah.. Kat sini, dah jumpa ketenangan. Dah jumpa hidup tanpa hiruk pikuk & keserabutan kota. Tenang. Sangat tenang..

Esok.. Perlu kembali ke sana. Perlu harungi semula segala keserabutan. Perlu hadapi juga segala masalah tiap-tiap hari. Bosan. Sangat bosan...

p/s: Boleh tak nak stay sini lama lama lama lama lama lama lama lagi???

15 comments:

Noorlaila Mohamed Nor said...

yeahhh rumah memang best

klia klik!

Noorlaila Mohamed Nor said...

eh holiday yea?

kama said...

hoh. tgh bcuti pon smpat tulis blog
adaaa.. nk olé!
hihi

psst..senin jom jenjalan

KayZ said...

klau dh pegi bercuti tuh mmg nk lama lama lama lama lama lama lama lama lama lama lama... i kat pangkor arituh pown rasa cam xnk balik jer...

hans said...

hahahaha
ikut suka kau la
header blog ko tu pic pakwe ko ekk?
nampak sempoi juga

eyriqazz said...

wah,berpujangga habis..staylaa..apa salahnya..

adaNiff said...

yup yup holiday at langkawi. hehe..

adaNiff said...

kama.. aku baru sampai ni. hehe.. x sempat la berjalan dgn korang..

adaNiff said...

KayZ.. betol2.. kalo bercuti mmg rase tak nak balik.... nak stay lelame lagi tp tak leh la.

adaNiff said...

hans.. ye la itu pic kesayanganku.. hehehe..

adaNiff said...

eyriqazz.. tak leh nak stay.. cuti sekejap je. huhu..

Hang TuARC said...

fulamak Avenged Sevenfold

Baby dont cry
You have my heart
At least for the most part~

HEHEHE

adaNiff said...

hallamak kantoi tajuk lagu.. ngeee

Hang TuARC said...

jgn main2 dgn fan metal music hahaha

adaNiff said...

haha. minat lagu tu je....