December 06, 2009

.::Hitam Itu Menawan::.

Izinkan wa guna wa & lu lagi.

Menurut Halawatul Iman [klik link], ini adalah tafsiran kepada lu org yg suka kaler hitam.

Positif
  • Prihatin
  • Baik hati
  • Kuat menghadapi dugaan hidup
  • Tidak mudah dipengaruhi
  • Gemar berfikir
  • Setia pada pasangan
Negatif
  • Suka menyendiri
  • Prihatin tapi cepat tersinggung
Maka dengan ini, wa yg tak mudah terpengaruh & setia pd pasangan ni (heh) nak statik je dgn template & layout yg asal. Ramai yg bagi komen tentang kesuraman belog wa kat entry sebelum ni. Tapi wa dah sayang & suka pd yg asal ni. Wa enjoy tukar-tukar banner kat header. Wa suka background hitam & tulisan putih & wat p/s: guna kaler kuning terang macam yg selalu wa wat.

Thanks kat lu orang yg bg pendapat. Dan sorry sebab wa wat mata lu org sakit bila lalu kat belog wa ni.. Nanti kalau singgah lagi, lu org tutup la mata. Hehe.. Mmg tak nmpak terus lah. Atau nak lebih ranggi membaca, lu orang pakai la sunglasses depan lappy lu orang. Hehehe... Kan dah tak silau??

Sangat seronok la berbelog.. Kawan2 Haniff pun dah ramai yg singgah.. Terima kasih sebab support kami. Sorry wat masa ni Haniff tak dpt involve dgn belog kami ni coz dia agak busy dgn aktiviti luar (MWBC 2009). Info ade kat entry sebelum-sebelum ni tapi kalo lu orang rasa tak nak sakit mata jangan la baca. Hehe.. Haniff memang suka hitam so harap2 dia setia. Aminnnn...

Oh ya. Kalo wa tak busy, wa nak tukar banner kat header tiap-tiap minggu. Hehe. Belog wa, suka hati wa. Terima kaseyy..

p/s: Thanks bnyk2 kat kawan2 maya wa.. Tang yg negative tu, wa memang suka menyendiri. In real life, wa memang tak ramai kawan.. Sebab wa tak pandai nak bawak diri & tak pandai berkawan kot. Teruk kan wa ni...? Mungkin kat sini je la wa boleh luah semua..

10 comments:

hans said...

betul2
gua sokong 1000%
hitam itu menawan
tapi bukan hitam macam negro
hehe

adaNiff said...

hehe. negro x mau lah...!

fiD said...

so memang suke la ea dark background nie? huuu

adaNiff said...

suke sgt!

[z@ck] said...

ehehehe..kekalkan je macam ni...
hitam itu menawan..marlboro satu..
=P

sukiminna said...

tak apa ada, ko punya blog orang cakap suram je, blog aku kena cop cacat lagi.huhuhu

adaNiff said...

hahaha... orait zack.
tang malboro tu boleh mintak kat yg sorang lagi. wieeee...

adaNiff said...

haha.. suki.. bukan cacat tp cun! wa support lu beb..!

ezany said...

kalau suka sgt.. stay tune jer la.. ok jer ni..

adaNiff said...

yup yup. stay dgn yg ni je..

thanks guys!