December 06, 2009

.::Belog Wa Suram????::.

Izinkan wa guna lu & wa dlm entry ni.

Wa ade kes ni. Wa teringin nak tukar template. Wat layout baru. Wa pernah cari template baru. Tapi wa tak pernah jumpa yg kena dgn jiwa. Wa memang suka template yg abstrak2.. Tapi serius. Semua tak kena dgn jiwa.

Lu org perasan ke wa selalu tukar banner kat header tu? Semua pic wa dgn Haniff je.. Adeh.. Teruklah. Ade yg perasan rupenye. Malu je. Mesti lu org muak tengok kan? Kalau lu org muak, bagitahu lah kat wa.. Nanti lu org tak nak masuk belog wa yg macam konon jiwang ni. (Wa memang jiwang kan Haniff??). Wa memang suka mengedit gambar.. Itu salah satu sebab wa rase kalau tukar template baru, wa dah x dapat nak edit-mengedit & tukar2 header..

Wa selalu menyembang dgn member belog wa pasal banner & layout. Belog dia sukiprattle [klik link] tu pun akhirnya dah tukar template baru.. Wa suke Superburung kat header dia sebelum ni. Tapi dah hilang plak burung tu. Heheh.. Aku rase kami sama2 ade dilema menggodek & mencari template baru lah..

Ade org kate page wa suram.. Lu org setuju ke?? Wa ingat hitam itu menawan.. Tapi org lain plak kate suram.. Haishh.. Wa tahu la si para-para sakura tu, eh.. si Paraxixth [klik link] tu dah pindah rumah baru. rumah dia dot.net. Ade pokok aiskrim dan pokok lollipop. Memang smart lah. Ceriaaaaaaa gitu. Tapi ade ke dia tanya nak layout lollipop jugak ke tak?? Rasa seperti di alam kanak-kanak Ribena sentiasa. heh.. Paraxixth jgn marah. Wa memang suka rumah baru lu tu.. & wa suka baca belog lu.. Mase wa baru-baru dulu, belog lu la yg wa selalu singgah. Sekarang pun selalu gak. Sebab wa rasa lu punya entry semua telus & mulus lagi kudus. Heh..

Kebetulan dua-dua bloggers ni menyembang pasal layout & template

p/s: lu orang pun rasa belog wa ni suram ke? tolong jujur. wa nak sangat tahu..
p/s lagi: header selalu tukar-tukar. lu orang tak kisah kan? ke muak?

22 comments:

paraxixth said...

haah..suram....x cerria...kalau gua baca blog lu pagi2...arghhh....bad day la gua hari nie

adaNiff said...

thanks paraparasakura.

1 vote for suram.

fiD said...

elakkan lah wane itam ea, heee, jus my opinion...

adaNiff said...

thanks fid

2 votes for suram.

sukiminna said...

aku pun nak pakai wa jugak..heheh

wa pun rindu superbird tu..tp macam xkena sgt la untuk template yang wa baru godek tu..lu rasa camne?

template lu suram..?emm..kaler agak suram jugak la sebab black maybe a little lighter color should be good.tp klu suke itam apa ada hal?actually wa xsetuju dengan fid. tak semestinya hitam kita tolak.. kalau mix of black cantik..aku ada jugak jumpa web yang warna tema variation of black and white...nampak cool..

overall blog lu tersusun rapi dan kemas.aku ske. ni tulus mulus ni hehehe

sukiminna said...

oh ye..lupe..header ko x muak ler..kelas beb.sebab bertukar tu yang tak muak..kalau sama je macam aku dlu..tu yang buat muak tu..

paraxixth said...

lalal...blog orang bercinta..biar la...apa ada hal.

adaNiff said...

haha. paraparasakura btol lu. wa nak stick dgn itam je la.

ezany said...

yg ni pun ok jer.. tp kalau sy prefer kaler yg terang.. putih terbaik la.. hehe..

Ijan said...

i ske jek wane itam.tp xltk kt blog la.hehe.sbb sndri sakit mata.

ada masa visit la my blog
http://blogijan.blogspot.com/
tq!

adaNiff said...

alaaaa.. sy dah wat sume org sakit mata kaaa????

uhuk.. sori guys...

Anonymous said...

Premalodic
syed_alkhaireedz@yahoo.com.my
Ada..
ni yg kat chatbox td. dulu Haniff ada ckp kat sy.die ckp die suke dgn blog awek die.awek die awk la kan..huhu.die ckp blog awek die ni(Ada la kan) simple.klu die ade blog, die nk buat mcm Ada punye gak.warne itam.pastu lawa Header sbb ade gmbr die skali. die ade puji kat Ada x? Ada nak tukar jgk ke? berani ambik risiko yg Haniff suke or x suke klu Ada tukar nanti?huu..saje je crite kat Ada...

[z@ck] said...

x suram pun..tp misteri..
hehehe..

adaNiff said...

hahaha... dah x misteri lg utk zack. hehe...

hans said...

hahaha
blog ko weih
xkan nak bising2 plak sebab sukati ko lah kan nak letak apapun
hurm..suram ke?
entah
rasa biasa jer

adaNiff said...

haha.. thanks guys. sayang yg ni je..

mmg susah dah kalo nak tukar bila dah serasi...

aku zaty said...

blog ada nie xsuram pon.. simple n okey jewp.. err nie blog ada kn? so,buat n hias la ikot ske hati ada.. kite xley puaskn hati sume org..juz follow ur heart oke..

adaNiff said...

syed alkhaireedz.. 4 ur info blg ni mmg dah share dgn Haniff. Dia mane nak pernah puji depan2 camtu. share dgn kawan dia boleh la. huhuhu..

btw kawan Haniff kat mane??

adaNiff said...

thanks zaty.. following my heart now. hehe..

ellenyna said...

agak suram lah.

Anonymous said...

syed_alkhaireedz

Ada.
Ak kwn die kat KL ni la. Ak duk area bangsar. Haniff org Phg tu kan?
ye la. kwn kat KL ni. die mmg ok dowh! x abis2 lau kami lepak mesti cerita psl Ada. yg ak x leh blah tu lau set2 kami nak ushar awek je, mesti ayat yg keluar dr mulut die ialah " mls la aku.dh ade awek bro!" hahaha. tu xleh blah tol! ape yg Ada dah buat kat die ni?hehehehehe..nyway, semoga berkekalan selamanya!

adaNiff said...

Oic. Kawan kat KL.. Huhuhu, ye ke Haniff camtu? Bukan ke dia suke usha awek ke?? Hahaha..

Mane de war ape2 kat dia.. hahaha..

thanks ye. InsyaALLAH. Aminnn...