November 15, 2009

.::A Picture Tells A Thousand Words::.


For everything, there is a reason...


A time to be born, and a time to die...


A time to kill, and a time to heal...


A time to keep, and a time to throw away...


A time to weep, and a time to laugh...


This entry is for CIK BULAN and her blog BULAN ITU AKU

8 comments:

Noorlaila Mohamed Nor said...

Hai Ada!
Wahh ada gambar baby jugak
Hee sy ada buat kontes gambar kita masa baby yg paling comel
maybe Ada nak try?
huhu

http://seliparlaila.blogspot.com/2009/11/siapa-comel.html

ada_hairuni said...

ade contest? nak join nak join... hehe..

YobSumo said...

gamba 1 comel sgt.

lepas2 tu comel jugak, jgn risau.

eh mmg kena hantar byk2 ke? kalau hantar 1 gambo je buleh tak?

ada_hairuni said...

comel sgt. ok terime kasey sebab ade 'sgt'. kakaka.

tau la nak kate mase kecik comel dah besar tak comel. haishhh..

hantar bnyk nnti cik bulan kite pilih satu saje.

BuLaN iTu aKu said...

ada... bulan ambik pic kamu yang last sekali ni.. mata kamu canti

ada_hairuni said...

ok thanks bulan :)

HANIFF N ADAWIYAH! said...

hehe...kne puji die.....
suke r tu...
syg, mmg pon...syg mmg cantik...abg sygkan syg bkn semata-mata kecantikan syg, abg sygkan sbb keperibadian syg..truskan keperibadian syg yg baik itu ok.

ada_hairuni said...

ok mucuk.. thanks :)