November 22, 2009

.::Perubahan Minor::.

Hi kawan2.. Hujung minggu ni merupakan hujung minggu paling bosan dalam sejarah kehidupan seorang budak bernama Rabiatul Adawiyah.. Hohoho. Melampau la kan..? Ye.. Sangat bosan, saya hanya tercangok di dalam bilik mengadap laptop. Sepatutnya di Times Square. Sepatutnya makan nasi goreng tomyam di 10th Avenue, sepatutnya bermain Bowling di AmpangBowl Times Square.. Itu yg sepatutnya. Tapi yg sepatutnya tu jadi x patut sebab my partner dah balik bercuti. Uwaaa!!! Haniff smpai hati kau tinggalkan aku kebosanan di sini. Huhu..

Perasan sesuatu? Header dah bertukar... & nama blog juga sudah bertukar. Blog ni sedang mengalami sedikit perubahan. Apekah perubahan itu? Ye, blog ni dah tambah sorang lagi contributor, which is my dear Chenta.. Haniff will join me writing in this blog. Waah..! Sangat seronok! Mula-mula dulu, I thought that he will not support me writing but a few hours ago he decided to make this blog OURS, not MINE anymore.

Ada Apa Dengan Adaniff, bukan Ada Apa Dengan Ada lagi.

Actually Haniff dah start wat satu blog utk kami berdua, tapi bila dibincangkan semula, tak salah kalau kami kongsi blog yg dah sedia ada ni. He can write his stories, and I can write mine.. We can share both stories together to share them with all of you.. (ye ayat kelam kelibut)

Tak mahu cakap banyak. Hopefully perubahan minor ini akan memberi perubahan major dalam hidup kami kelak, InsyaALLAH..

Di kesempatan ni gak nak ucap thanks so much to all the NuffNang Clickers.. Same2lah kita bekerjasama click2 ok.. Thank you so much sebab sudi membaca blog ni & diharap perubahan minor ni dapat diterima oleh semua..

BLOG KAMI, SUKA HATI KAMI. :)

p/s: sangat tak puas ati dgn header baru! ade mase nnti nak tukar len. hehe..

37 comments:

aku zaty said...

soo sweet! share2 blog..hee~

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah...banner baru dah dia... owh, ni kalo nk p[ost entri kena gtaw sapa yg post neyh.. huhu

adaNiff said...

eheh,zati.. thanks :)

adaNiff said...

ooOo yg ni Ada yg post. Haniff sedang bermain futsal. hehehe...

.:Fathiha Zainal:. said...

How sweet~~~ ;) Header tu.. Cool lah! 2 thumbs up!

hati bernanah said...

aminnn.
nanti nikah jangan lupa jemput hati bernanah tau. hehehe.

ps: lawa apa header baru tu. kreatif sangat!

Noorlaila Mohamed Nor said...

wahh ramai sekarang dah share blog dgn pasangan msg2
huhu jeles2
tp mcm syg nk share hitamputih dgn dia
kang porak peranda semua
haha

adaNiff said...

thanks tiha.. huhu...

adaNiff said...

aminn.. thanks. insyaAllah kami jemput. takut ko makan hati bernanah lak kalo x jemput. euww..

adaNiff said...

Laila.. hahahahahaha. gelak panjang bace tu. mmg la blog ni bakal porak peranda. kakakakakaka......

takpe, share je la Laila. pastu sebelum dia post, kite jd editor dlu. hahahaha...

hati bernanah said...

hehehe. harapnya time tu hati aku dah sembuh. dan bebas dari nanah. :)

adaNiff said...

insyaAllah. lambat lagi. ko berjanggut baru kami kawen kot. eh. berjanggut ke? hehehe...

[z@ck] said...

bguslah..
at least ad bnda nk tunjuk dekat anak cucu nanti..

"nilah blog atok n nenek time muda2 dulu"

=P

adaNiff said...

hehehe.. ye la zack. atok nenek zaman cyber. hahaha...

Just_najmiE said...

oh, nk klik2 nuff jugak!.. (^^,)

adaNiff said...

ye najmie. sile2 join klik2 :)

sukiminna said...

yea..welcome to da club..ak pun wat blog ngan mysoulmate..dia jrg2 update skrg.tp time ak bz dlu dia yg salu update.:D

adaNiff said...

ok.. cambest je ni ade org yg dh berpengalaman.

Couple Club bloggers. hehe.

adaNiff said...

ha ni..haniff dh blik main futsal....
WaAAaaaaHHhhhHHHH!!!!!
smart gler...to my lovely Adawiyah...berkaitan dgn latest post ini, bkn sengaje utk abg tinggalkan syg sorg2 di sana. n bkn sengaje kte x leh g Times Square, mkn nasi goreng tom yam, main bowling n etc....tp keadaan dan masa mencemburui kte utk mggu ni. xpe. raya haji ni kte jmpe kat umh mama ok.don wori. i'll come.

adaNiff said...

haaa.. dah janji mesti dtg laaa.. :)

adaNiff said...
This comment has been removed by the author.
FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

wah wah wah...no comment...boleh tak kawan yang ko sangka baik nie cakap "no comment"

verasan artis sgt kan...

sukiminna said...

hihi..nape xpakai dua id berbeza..confuse which one yg sedang ckp..

adaNiff said...

Haniff : sukiminna, jgn risau.Haniff jrg2 update blog ni k.Haniff hanya menumpang n support Adawiyah. msti x confuse pnye..hihi

izzahfarhana said...

jgn berebut2 nak tulis entry yeee =P

~ATIKAH AZMIDI~ said...

nampaknye header dah bertukar...!

share2...
jgn x share...

i tggu cte2 hot dr korang berdua..
ahakz...

~ATIKAH AZMIDI~ said...

nampaknye header dah bertukar...!

share2...
jgn x share...

i tggu cte2 hot dr korang berdua..
ahakz...

sukiminna said...

header tu okeh la..len dari len

sukiminna said...

CTRL + Z ? nape undo..haha

adaNiff said...

Izzah, x rebut2 punye, sape2 nak anta post boley saje. hehe..

adaNiff said...

fifi nape? nyeles?? hakhak. g la share blog dgn gf kau.

adaNiff said...

tikah.. tiap mase ade cter hot. hehe..

thanks dtg sini :)

adaNiff said...

suki.. hahahaha.. bnyk kali edit, x lawo gak. undo undo undo.. :p

adaNiff said...

Haniff : Aku hanya seorang insan biasa yg menumpang kasih dan syg dr seorang insan.....

adaNiff said...

aku juga menumpang kasih. pada yg sudi.

hati bernanah said...

ofkos la aku berjanggut. sekarang pun dah ada janggut sejemput. hahaha.

adaNiff said...

hehehehe.. mule2 ingtkan pompuan. opss. sowi hb..