November 02, 2009

.:: MMS Diterima ^__^ ::.

Hehehehehe.. Ape2 pon bagi aku gelak dulu.. Aku baru terima MMS. Sangat teruja. Tak tau nak share dgn sape. So biarlah kat sini je.. Blog aku suke hati aku la kan? Wieee....

Ini 1st time aku dpt tgk Chenta berpakaian formal camni.. Baru MMS. Real life apetah lagi. Harammm sekali pun tak pernah tgk..

Bese kalo jumpe, mesti dgn jeans lusuh, kasut Everlast & jaket mat rempit Romp dia tu je la. Hahaha..

Kadang2 aku tertanye sendiri.. Chenta ni sesuai ke jadi cikgu? Ye la kalo kat luar Chenta tersangat sempoi.. Tapi bile dah dapat pic ni, rase tak sabar plak nak tunggu dia officially jadi seorang pendidik.. Hehe...

Wishing you all the best dear..

Ade gaye sorang cikgu yang penyayang tak??
Kahkahkah...

p/s: i'm suffering wisdom tooth pain rite now. gigi geraham bongsu nak tumbuh. gusi membengkak. aduh sangt sakit berdenyut2. rase nak demam.. -__-"

7 comments:

dotblogspotdotkom said...

bila yang selekh tu... sesekali berpakaian kemas... baru le suprize sikit...... huhuhuhu

kalu hari2 kemas je... x bes langsung.... huuhuh

ada_hairuni said...

haha.. etul jugak tu. teruja coz ni 1st time. :)

cybernetic88 said...

pergh. gle smart!. wuhu. mke matang gle r. hee. kim slm kat diew. hahaha

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

wah siapakah jejaka ini...heheheheheh

ada_hairuni said...

hahaha.. itu la pasal.. matang x padan dgn umur. kakakaka...
insyaAllah salam dikirim :)

ada_hairuni said...

ini jejaka idaman la Fi.. hihi.. -_-"

HANIFF N ADAWIYAH! said...

dotblog: aku setuju dgn ko
cybernetic: waalaikumussalam..thanx la...
fifi: elh,wat2 x knl plak...
syg: matang ke?hihi