November 30, 2009

.::I Am Officially In Team JACOB::.


Kamu sudah menonton? Saye sudah, siang tadi. Saye tak mahu bercakap panjang tentang Edward the Scissorshand. Eh.. silap. Edward Cullen yg sangat selebet, pale & mysterious itu.. Meninggalkan Bella & menganggap itu cara utk protect Bella. Protective kah begitu? The hero is damn jahat. Takde perike'vampire'an langsung.. Kesian Bella. Nasib baik dia strong. Walaupun tak berapa strong la coz hanya duduk di atas katil tanpa berganjak dari bulan Oktober hingga Disember. Ngahaha..

Nasib baik jugak ade biskut Jacobs. Eh.. silap. Jacob Black. Jacob berambut panjang sgt selebet ye. Tak suke tgk. Pas dia potong rambut, baru la smart. Sangat caring itu mamat. Funny. Beautiful. Ngehngeh.. 6pax. Protective. Dan sangat mengharapkan cintanya dibalas. Dia la yg teman Bella di kala si Edward Pucat itu mem'vanish'kan diri dari Bella. Sampai skrg masih x suka Edward. Wek Edward wek..

Soalan ni soalan. Sape leh jawab.. Kenape werewolf pack semua mantop-mantop?? Dalam buku Stephanie Meyer pun beliau describe werewolf pack mantop-mantop ke? Comel. Funny. Tough. 6pax. Nyum2. Hehehe.. Sam Uley tu macam ganas sket la muka dia. Mmg sesuai jd leader of La Push pack. Werewolf paling besar n hitam berkilat. Quil Ateara. Ni comel. Hehe.. Embry Call. Ni pun comel. Hehehe. Paul. Comel tapi garang. Hehehehe. Jared. Ni pun comel. Hehehehe. Ye banyak gelak di sini. Haniff, mintak maaf. Hehe. I love werewolf pack!!! Hehehe. Haniff, mintak maaf lagi.

Kesimpulan,

Ape yg ade pd Jacob & ade pd Haniff juge:
  • Caring - checked
  • Loving - checked
  • Protective - sangat-sangat checked
  • Funny - checked
  • Beautiful - heh.. checked
  • 6pax - last time i rase ni checked. hahaha.. cikgu PJ kan...
p/s: Jacob cuma watak. Haniff tetap di alam nyata. Ngehngeh...
I shy lah..

15 comments:

adaNiff said...

haniff: haha..thanx syg..no hal la...abg mcm ni je..on je..x ksh pon...Cikgu PJ kene maintain..

Noorlaila Mohamed Nor said...

hahaha bagusnya
jap 6pax tu apa?

kawie2020 said...

hehehehehe.. aku rasa bc novel dy lg layan arr.. compare ngan movie... hehehehehe.. pendapat aku jer..

DilOt said...

hehe.....semuanya checked eh ada...

adaNiff said...

kawie.. aku nak bace book 4 je trus. new moon..

adaNiff said...

laila.. 6pax yg berketul2 di perut itu. hahahaha. kalo moncit itu namenye 0pax.

adaNiff said...

hahaha. dilot.. checked!!

kama said...

count me in team jacob too!
hihi
(dh repeat ni beribu2 kali)

YobSumo said...

haha, benci betul kamu kat Vampire itu.

semua soklan tak berjaya dijawab kerna saya tak membaca buku dan belum tonton New Moon :)

rash said...

rash dh tgk cite new moon..
lg busan gile dr yg no 1 nye..
nyesal g tgk..

adaNiff said...

hehe.. tp jacob tak mengecewakan la rash. hehehehe..

sukiminna said...

ntah si edward tu ske2 jek tinggal bella dlm utan..xtgjwb tul..hampeh..

yer transformation yg ak plg ske..dlu nmpk slebet jacob skunk nmpk macho seh

klu ikut cite underworld warewolf ni kaum hamba kepada vampire..so keje lebih berat tu yg badan ketui2 kot..wahaha

adaNiff said...

ooo begitu rupenye.. aku blum bace novel.. so, x tau. hehe..

hati bernanah said...

aku suka SAM ULEY!
dan haniff. bole?

adaNiff said...

x bole.. hehe