November 24, 2009

.::Aku syg Adawiyah!::.


Aku syg die!
Aku cinta die!
Aku nak hidup selamanya dgn die!
Aku nak die bahagie!
Aku nak die selamat dgn aku!
Aku nak jg die sampai bile-bile!
Aku nak die tau yg aku syg die sgt2!
Aku nak family die happy tgk anak die bahagie dgn aku!
Aku syg Adawiyah!
Aku sedar banyak rintangan yg kami perlu hadapi!
Aku akan setia, jujur, n ikhlas utk bersama dgn die!
Aku ingin die jd teman hidup aku!
AKU SAYANG N CINTAKAN RABIATUL ADAWIYAH HAIRUNI!!!

12 comments:

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

wah...bicara hati seorang insan bernama HANIFF....so sweet....

aku ingatkan TAIKO la sangat, jiwang gak dak kecik ni erhhh....

nanti boleh la ko ajar abg ko yang tak de GF nie...huhuhuhu

p/s:aku jagakan ada untuk ko...hehehhe

rash said...

luahan dr dlm hati ker nih... jiwang nye ^^

keSENGALan teserlah.. said...

waaahaaaa..semoga ape yg dihajati tercapai dan diredhai yee..

[z@ck] said...

wow..sgt sayang kamu padanya ye..bgus2..

adaNiff said...

Sincerely Haniff :
to bro fifi : yup.mmg Haniff ni jiwang..tp jiwang dgn Ada je la sbb die awek Haniff n Haniff ingin bersamanya selamanya..yg psl ur GF tu, no hal la.blh ajar tp sbnrnye semuanya dtg dr hati..
to others : yup, mmg sy sygkan Adawiyah sgt2..sy ingin hidup dengannya.sy btol2 inginkan Adawiyah.tolong doakan utk kejayaan kami hidup di dunia dan di akhirat ok...sy doakan utk anda semua sekali..thanx a lot.

YobSumo said...

Nama kamu Rabiatul Adawiyah? ler tadi ada lah kat Mid? kalau tahu boleh kenal2!

YobSumo said...

Nama kamu Rabiatul Adawiyah? ler tadi ada lah kat Mid? kalau tahu boleh kenal2!

hati bernanah said...

pada mulanya agak mahu termuntah. tapi aku faham. aku pernah kapel dulu. hehehe. ko x sayang aku ke haniff? (tetiba je nak menyibuk. hahaha)

adaNiff said...

Kat Mid?? tak dak. kat UM je. huhu.. dpt tgk wayang eh?? best2..

adaNiff said...

kalo muntah, mesti kuar nanah. ehehe.. sebok je nak syg gak. haniff syg kite je. lalalalala...

YobSumo said...

ohhh igtkan anda Rabiatul Adawiyah yg menang tiket wayang gak sebab nama tu bawah nama aku, pastu Melayu tak ramai, itu yg mcm cam sgt nama tu.

Cicak Man said...

Hargailah dgn apa yg kamu ada sekarang.