November 02, 2009

.::2009 Honda City::.


2009 Honda City



2009 dah nak abis.. tapi tetap nak cakap ni jugak..

W o w . W o w . W o w .

M a r v e l o u s

D e l i c i o u s

N y u m . N y u m . N y u m .


HONDA: The Power of Dreams
(yes, I'm dreaming everyday. To have you in my garage..soon)

Bile aku boleh dapat Honda City sebijik ni haaaaa???

p/s: sila click Nuff aku. Mane tau boleh kaye. Dapat la beli Honda City. heh. tq.

9 comments:

MuhD NoR AzyM said...

Keter ni beso. Kalau duduk kat dpn mmg tak nampak hujung bonet dpn..

Anyway, sy dah klik nuff awk utk dptkan keter ni..hihi ;)

ada_hairuni said...

hohoho.. ni nak bgtau sbb sy kecik n confirm x nampak depan ke? hohoho..
kalo camtu kena cari driver yg tinggi2 lah.. :p

thanks ya.!

MuhD NoR AzyM said...

hAHA..takdela..:p

Tetapkan impian awk utk dptkan kete ni, insyaallah awk akn dapat satu hari nnt..hehe

ada_hairuni said...

insyaAllah. thanks ya.. :)

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

aku nak kete nie jugak...ada bila kita nak kaya....

ada_hairuni said...

jom klik klik smpai kaya. hahaha...

She is a Bubble Machine said...

ahahha this is my dream car too!!

ada_hairuni said...

haha.. yang ni la yg dah booked tu ye arni..? congratz.. :)

HANIFF N ADAWIYAH! said...

Honda A power of dream...
but i know..one day, my lovely Adawiyah will get it, will drive it n will willy it..hehe