October 28, 2009

.::TMO Zombie Kg.Semangat::.

Ye betul. Entry banyak gambar je sebab baru kemaskini folder2 gambar dlm lappy. Nanti dah puas cerita pasal gambar baru tulis2 pula ok...?

Tak lame lagi filem baru nak keluar. Zombie juga. Zombie Kg.Semangat, Maran. Boleh cari dalam peta negeri Pahang ye. Dlm filem ni zombie keluar waktu siang utk mencuri buah pisang keliling kampung. So diorang tak sebut otaaakk...otaaakkk...ootaaaakkk.. otaaakk macam selalu.. Diorang sebut banana bananana banananaa bananananaaaaa. Gitu.

Sape nak cuba tuah jd pelakon tambahan? Boleh dtg odisyen ye. Casting dulu. Nak tgk keserasian wajah dengan alat make up. Sebab tau2 je la. Budget ciput. So kos make up pun ciput. Waktu & tempat ditetapkan kemudian. Awie bukan watak utama citer ni sbb pengarah takut nak amik dia lepas dia gi sound Ustaz Rock itu. Haha.. Kalau ade yg baca berita tu korang fahamla. Que Haidar ganti dengan Dafi. Cam cumel je. Haha.

Ok ini ialah tutorial bermake up zombie. Simple. Anda boleh lihat & lakukan sendiri di luar rumah. Dlm rumah pun boleh kalo korang sanggup mencemarkan udara di dalam rumah sendiri. Ok aku mulakan tutorial sekarang.

On your mark.. Get set..

Go...!

Tadaaaa!! Ini la hasilnya..! Zombie Kg. Semangat.. Hehehe...

Align Center
Yang ini versi lelaki.

Sure filem ni ata untung, tatak lugi punye maa.. Nantikanlah...Zombi Kampung Semangat di pawagam bersebelahan kedai pomen anda di seluruh Malaysia.

p/s: Bile korang nak klik klik Nuffnang aku??

8 comments:

nobuta said...

zombie pun pandai tunjuk peace masa bergambar..musykil2!!! hehe

dotblogspotdotkom said...

ooo ingat kg semangat kat pekan pahang tu...huhuhu

anyway... ok la tu.... ratu tepung gitu..huhuhuhu

ada_hairuni said...

haha.. tu la kebetulan je dua2 tujuk peace.

kg semangat kat pekan tu menyusahkan. surat kitorang selalu tersesat kat sane. pastu surat pekan diorg anta kat maran. haihhh...

kenwooi said...

haha white faces..
looks fun =)

kenwooi.com

Manusia said...

seronok nampak huhu..

itafukada said...

hahaha..mati2 aku ingat betol ade odisyen td.br nak jd extra jadik pokok pisang.ahaks!
meriah tul.ade sukaneka gitu.hikhik..

cybernetic88 said...

hahah. yg laki truk gile seh. =P

HANIFF N ADAWIYAH! said...

Adawiyah jadi hantu.....
hehe..xpe2..abg nk jgk kat syg..hii
muahh!