October 21, 2009

.::Rumah Bertangga Puan Sulastri::.



Credit to Akmal Mustafa, the photographer.

11 Oktober 2009 - Hari bersejarah buat salah sorang Geng Achinoyo, Sulastri. Majlis persandingan berlangsung di Kepong. 3 orang geng Achinoyo je dpt dtg. X cukup korum, but at least kami datang selaku dayang-dayang ye Su. Heheh... Dayang Syaz jauh di Kuantan, tak berapa sihat. Dayang Baya pulak kat Johor. Smbung study kat UTM. Tengah sibuk study & kuliah.

Selamat pengantin baru aku ucapkan buat Sulastri & pasangan. Selamat menempuh alam rumahtangga. Aku rase korang bakal jd pasangan paling sempoi oi oi.. Moga kekal ke anak cucu. Aminnn...

p/s: Achinoyos sekalian.. Lepas ni giliran siapa lak??? Aku rase nak tunggu korang SEMUA kawen dulu, turn aku paling last. Hiks.

2 comments:

StingRay said...

Geng Achinoyo ni ada lencana baju yang buleh lekat pakai seterika tu tak?


Nak satu.

ada_hairuni said...

heheh. ade.. tapi before nak jadi ahli ade syarat. kena sebat montot dgn ekor pari berkali-kali. ade bran??? ngehngeh..