October 22, 2009

.::Hoyeah..! Hoyeah..!::.

Hoyeah..! Apekah yg sedang aku lakukan ini?? Literature review masih terkontang-kanting tapi masih sempat meng'edit'cipta header baru. Gagaga..

Bila la nak insaf kamu ni Ada? -_-"

Beberapa entry sebelum ni pendek-pendek --> menandakan aku sedang sibuk dgn urusan study & membaca journal sehingga naik juling anak mataku. (Juling air yg bersifat sementara sahaja...)

Yo lah tu Ada.. Study la sangat. Hahahahahahampeh...!

Suke tak header baru? Or the old one is better? Sila mengkomen segera kepada budak busuk ini. Trimas.

Ini semestinya header lama ye kawan-kawan..

p/s: Actually aku pun x tau kenapa header tu menjadi PINK..! Walhal aku sangat geli dengan kaler MERAH BERJAMBU..! Euww..! (aku bukan berjiwa perempuan ke?)

1 comment:

Manusia said...

dua dua ok.
aku tak pakai header pon haha