September 18, 2009

.::Eid Mubarak::.

Aidilfitri datang lagi.. Rasa cepat sangat masa berlalu, lagi 2 hari berpuasa & umat Islam akan menyambut Hari Raya.

Di kesempatan yg ade ni saye nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kpd semua teman2 blog yg sudi singgah ke rumah saye yg x seberapa ni.. Kalo ade salah silap, maaf zahir batin ye.

Salam Aidilfitri juga saya ucapkan teristimewa buat semua yg tersenarai di bawah:-

1) Family di rumah
p/s: malam ni Ada bertolak balik Maran.. tak sabar nak bertemu mama & abah.
Sorry Ada balik lambat, tak sempat nak buat kuih raya thn ni..

2) Mohd Haniff Hamid tersayang & keluarga
p/s: thanks semalam dpt berbuka sama-sama walaupun abg lambat smpai akibat hujan yg lebat & jalan jem & saye terpakse tercangok di KL Sentral.. hehe. Nasi tomato Putrajaya sedap juga..
Semoga selamat sampai ke kampung halaman di Johor. Kalau jumpe Mawi kat Taib Andak tu tolong kirim salam kat dia. Hehe.

3) Geng2 Achinnoyo @ UiTM Shah Alam - Baya, Syaz Ayott, Yan Yayang, Sulastri, & Ayu Achott..
p/s: Ada Achin sangat rindukan korang semua. Hopefully we'll meet again someday. InsyaAllah. Sulastri dah nak kaweeennnn...!!!!!

4) Geng Sedut @ UM - Tamayoy, Noya & Fifo..
p/s: Selamat Hari Raya Aidifitri wat korang. Selamat bercuti. Tapi jangan lupe...
LITERATURE REVIEW
perlu dihantar selepas cuti raya. Terima kasih.

5) Orang Kemaman yg dah lost contact itu.
p/s: Salam Aidilfitri. Moga happy selalu dgn kehidupan baru.

6) Semua kenalan yg mengenali saye
p/s: Maaf Zahir Batin kalo ade salah silap. Saye cume manusia biasa yg tak lepas dari melakukan kesilapan.

Semoga Aidilfitri kali ini disambut dgn meriah oleh kamu semua bersama keluarga, sanak saudara & sahabat handai..

Assalamualaikum. Salam Aidilfitri.

No comments: