July 09, 2009

.::Ohoiiii::.

Laptop rosak saye masih belum diperbaiki. Sorang kate power cord rosak, sorang kate charger x compatible.. mane satu yg betul?? Adeh.. Tension maaa.. Idop tanpa laptop ibarat nasi tanpa lauk. Apekahh??
.
Lost count of my lab days sebab dah lame x update blog ni.. Huh.. But today we did our 80th samples. Another 20 samples to go.. InsyaAllah by next week dpt settlekan semuanya.. Our main prob now is the freeze-drying method.. Hopefully semuanya berjalan dgn baekkk.. InsyaAllah.
.
After lab, we (Aku, Fifi n Hani) went to MidValley to watch Transformers. The best movie ever. Huhu.. Cik Kama jangan jeles. Sila tonton movie itu di laptop Fifi sahaja. Hahahahaha.. Gelak jahat.
.
Tak tau bile lagi dpt update blog ni. Ni pun bersusah payah ke Cyber Cafe. Memang la ade aircond. Tapi bile dah bercampur dgn bau ketiak hangit pak-pak Arab dlm Cafe ni.. Mak aihhh.. Boleh muntah hijau dibuatnye.. So x leh lelame kat dalam ni.
.
Farm Town pun dah lame aku x jenguk. Aku dah menggaji Nora sepenuhnye utk menjadi makcik guard merangkap tukang harvest kat farm aku. Hihi.. Thanks Cik Nora..
.
Till later.. Laptop cepatlah sembuh......

2 comments:

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

laa...sabarlah ada erhhh...
aku cadang duit yang dapat dri yayasan pahang tue ko beli laptop baru kalo laptop lama msih tak boleh betulkan....
k...

p/s:ada semakin hari aku semakin syang geng "sedut lilit"....pengakuan berani mati aku:aku syang ada!!!!

ada_hairuni said...

erk.. dah cukup pahala ke ko ni? berani mati. hahaha...