July 16, 2009

.::Kisah Chenta::.

Waaaahhhhh...!! Geng Sedut Lilit sekalian.. Kamu semua sungguh tidak adil krn mengupdate cerita yg best2 di blog kamu sekalian.. Walaupun terpaksa ke CC utk mengupdate, tapi x mengapalah.. Aku rela menghidu bau ketiak-ketiak Pak Arab demi membuang habuk-habuk sunyi blog ini.. Ngeh ngeh..
.
This is the story of me & Chenta on Sunday.. 12th July.. Oh.. Hari itu agak bermakna bagiku.. We have been holding hands for 6 months and a day.. Clap..Clap..Clap... Sayang mucuk saye... ^___^
.
We went to Low Yat to fix my lappy.. Lappy dah sembuh.. Tapi x tau kat mane salahnye, since that day, Lappy x dapat detect wireless connection kat kolej.. Kat library boleh pulak.. So, I've made my conclusion that Lappy wants me to bring him to the library everyday.. Huhu.. Baik Lappy ni, suh tuan dia gi study kat library.. Ngee...
.
I decided to buy Chenta some present that day.. Ye la.. Sejak dari awal kami kenal, aku belum pernah bg present kat dia.. Hehe.. Sorry han.. I'm not a good present giver.. Sgt susah nak decide ape hadiah yg sesuai utk kamu.. Lastly, I decided to give him a pair of Everlast shoes seperti yg tertera di bawah.. Tadaaaa...
.
.
Haha.. Hari yang same juge, we went to ROMP.. Aku mmg bersemangat nak cari jacket with the same design as his.. Akhirnye jumpe.. Lalalalala... Tanpa berfikir panjang, aku capai dan beli...
.


.
Kami seperti Mat dan Minah Rempit yang beriman bukan?? Hahahaha... Oh ya.. Aku baru belajar lilit-lilit selendang.. Chenta tak berapa suka.. Dia cakap nmpak rambut.. Ngee.. Ok han, next time syg akan pakai anak tudung.. Tapi, lilit tetap lilit.. Hihi..
.
Things happened at Pekeliling.. Agak tak menggembirakan aku.. Huu.. Han, tak perlu terlalu baik dgn orang k.. Takut nnti kebaikan kita disalah anggap.. Syg x nak the same thing happens again in the future...
.
Our journey continued at Bandar Baru Bangi.. Yang ini, Geng Sedut aje la yg tau.. McDonald dibuka 24 jam ye kawan-kawan.. Gaga... Bersambung di post seterusnya...

No comments: