June 25, 2009

.::Update::.

Update...
.
Update...
.
Update...
.
Update...
.
Update...
.
Saya sudah update blog saya. Terima kasih. Sila datang lagi. Hehe..
.
.
.
.
.
.
Huhu.. Sangat malas nak menaip....
.
Mood rajin menaip, datanglah...
.
*Plink*
.
Day #9
.
No labwork need to be done today since we ran out of DCM.. So, it's the journal-reading-day-in-the-lab... Huhu.. My head seems like sangat malas untuk memahami setiap yg dibaca.. Betul.. Not in a mood of reading & digesting everything that I read.. Mungkin sebab dah lama tinggalkan buku sekolah.. Huhu.. Reading and understanding the journal in the morning and some discussion with 'Dr. Inspiration' at 2.30pm. Its all about the screening part of our research. The discussion went very well..
.
"Prepare your mind. There's no failure in research. Doing Master is mastering the techniques.." Those are some of the inspirational words by Dr.Z.. Sangat bersemangat selepas discussion ptg tadi...
.
Ok.. Thats all for the lab update. Aku malas menaip.......
.
Aku baru lepas dinner.. Mungkin itu yang menyebabkan aku malas menaip. Perutku kenyang. Mataku kuyu.. Mulutku menguap..
.
Aku order spagetti bolognise seperti biasa.. Lihatlah.. Penuh 1 polisterine.. Luar biasa dari yang biasa banyaknya.. Terima kasih abg western.. *wink*
.
.
Aku mintak spagetti.. Tapi, pekerja abang western tersalah dengar.. Dia dengar aku sebut fries.. Padahal aku sebut spagetti bolognise.. Hmm... Agak jauh bezanya.. Macam mane dia boleh tersalah dengar?? Jadi, aku beli dua-dua. Spagetti bolognise + fries.. Biasanya fries RM3, tapi malam ni abang western suh bayau RM2 je.. Hihi..
.
Aku kekenyangan.. Aku dah tak larat nak taip. Aku nak tutup mata. Aku nak bangun esok pagi. Selamat malam..
.
~toodloo~

2 comments:

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

wow...abang western....

ada_hairuni said...

oh.... dia aje la kawan yg aku ade kat 11th ni...