June 22, 2009

.::Kerja Kerja Kerja::.

Day #5 (Sunday)
.
Aku ke lab bersama lab partnerku kire-kire jam 2pm.. Ewahhh lab partner!! X leh blah... Hohiho.. Terpaksa ke lab petang since UM x de electricity di pagi hari.. As usual wat keje lab for our 3rd batch of samples.. Maknenye ade 30 samples yg kitorang dah run stakat ni.. Kerja yg simple, just main campur-campur DCM dlm samples je, so Nora & Kama tidak diperlukan utk menyiapkan kerja ini. Hahaha.. Jgn mrh geng...
.
Day #6
.
Aku ke lab bersama lab partnerku lagi hari ini.. Hohiho.. Meneruskan kerja utk 3rd batch, & menyediakan our 4th batch of samples (40 samples setakat ini)...
.
Awal-awal pagi dah terjumpe Seman Chumel.. Hahaha.. Saje nak menjeleskan seorang geng yg juga tidak diperlukan untuk kerja-kerja hari ini kerana kerja hari ini agak simple lagi. Hihi.. Jgn mrh Cik Kama.
.
Oh.. Hani membawa seplastik besar rambutan!! Sangat sedap & manis. Fifi x sedar yg dia telah makan rambutan orang terlalu bnyk smbil menonton Merah Putih di Youtube. Hihihi..
.
Tak banyak nak diceritakan hari ini. Tapi yg pasti, aku dan Fifi dah isytihar TAK NAK BAIK SANGAT sesama kitorang, coz bila dah BAIK SANGAT, macam-macam hal boleh jadi.. So, aku sangat x kisah menjadi kongkang sekarang.. X perlu terlalu bergantung pada org lain. Biar hidup atas kaki sendiri. Dan ape yg pasti, kawan-kawan perlu ada di sekeliling untuk memeriahkan hidup..
.
Thats all for today. Like I said, tak banyak nak diceritakan hari ini.. Aku cuma ingin memastikan blog ini diupdate setiap hari kerja-kerja lab dijalankan.. Let this blog become the evidence of my journey.... Chow bebeh!
.
~toodloo~

3 comments:

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

bestkan jadi lab partner aku...heheheheh

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

wah...kutuk aku makan banyak rambutan tue erhhh

ada_hairuni said...

best ke dpt lab partner yg mengajor aku menjadi jahat??? lalalala...

Fifirambutan namenye..