May 13, 2009

.::With You::.

I met Chenta last Sunday. Its been about a month I didn't met him.. As usual we met up at KL Sentral, took the monorail to Imbi.. Misi utama, menonton bioskop sama main bowling dong! Berjaya Times Square la tempat dituju. Han, you have to admit that I'm getting better in bowling. Terimalah kenyataan yg I menang besar aritu.. Hahaha...! Ape2 pun, thanks to my Chenta. Kalo x kenal dgn u, confirm smpai bila2 pun I x pandai main bowling. Tang wayang lak, kitorang tgk cite Bohsia. Huhu.. Chenta yg pilih ok.. Not me.. Ulasan cerita? Aku pun x tau dowh!! Ape motif cerita tu dowh?? Haha.. ('dowh' tu favourite word yg diguna oleh watak bohsia dlm cerita tu..)
ddd
Settled je wayang & bowling, Chenta ajak jalan2 kat luar TS.. Saje nak explore katenye.. Bosan gak duk dlm bangunan je kan.. So aku pun follow Chenta. Mula2 pusing2 around TS je.. Then lintas jalan, masuk Sungei Wang Plaza.. Then kuar lagi, jalan lagi.. Layan je la, ikut kaki melangkah.. Tambah2 bile berjalan dgn Chenta sambil sembang2 kosong, tak terasa penat. Sedar tak sedar, kitorang dah berjalan jauh.. dah sampai Bukit Bintang!! Huhu.. Cemane aku tau itu ialah area BB? Coz aku ternampak Jamil Kucing dgn skoot & kucing2 nya..! From there, I saw KLCC.. Nampak dekat je.. So ape lagi.. Bang, jom KLCC.. Chenta pun cam excited je.. Kitorang pun trus mengorak langkah ke KLCC.. Sebenarnya x tau jalan.. Hehe.. Kitorang just follow track monorail..
ddddd
Perjalanan diteruskan. Chenta dah berpeluh sampai ke kaki tp aku still maintain.. Hahahaha! Dah bese jalan kaki jauh2 ni.. Memang kesukaan aku.. At last, sampai gak ke destinasi, KLCC. "First thing I want to buy, cold mineral water!" Tu la ayat Chenta.. Hahahaha.. Dia dah panas & letih.. Kitorang sempat lepak kejap je kat sana, since dah malam. Chenta tak nak aku balik lambat ke UM. Kitorang sempat snap photos.. I'm so thrilled and happy with our 'achievement' that day. Terasa seperti KL kami yang punya. Hoho.. Thanks again to Chenta. Memang explorace gile ah aritu. Wa caya & cayang sama lu!
ddd
Me & Chenta
Cinta itu anugerah yang tak mungkin mudah ku melepaskannya
Walau seribu rintangan, tak gentar ku untuk menjalani semuanya denganmu
dddddd
~toodloo~

1 comment:

HANIFF N ADAWIYAH! said...

abg nk lg mcm ni....wlupun letih,tp amat best...nk lg yang...