May 26, 2009

.::Ronggeng 12 Hari::.

Alhamdulillah.. Everything is done.. Proposal dah pun dihantar ke ISB.. Hopefully peruntukan RM10K utk dissertation diluluskan. Amin...
d
Lega sangat2 coz dpt siapkan proposal tu on time. Dptla aku berehat lebih kurang 2 minggu before labworks start. Geng Sedut! Aku dah x sabar nak balik Buckingham. Hahaha...
d
Aku baru siap2 packing barang. Ye la.. Buckingham babe.. Lame plak tu, 2 minggu. Huhu.. By the way, aku akan bertolak bersama Along & Angah malam ni. Awal tadi Along suh aku gerak ke Kelana Jaya before 6pm, but then Angah plak balik opis lmbat arini, 10pm katenye. So, Along akan dtg jemput aku kat UM at 8pm then kitorang gerak ke Shah Alam plak, jemput Angah. Lega, x payah jalan kaki keluar UM. Hohoho.. Tq Along.
d
Tak sabar rasenye nak jumpa family kat umah, especially baby Aiman & abangnye Hazmi, dua anak saudara lelakiku.. Seronok dapat balik awal since dpt tolong family kat umah wat persiapan utk kenduri cukur jambul Aiman.
d
Plus, adik-bradik aku 7orang + abang ipar aku semua berkumpul kat umah. Excited! Bukan senang nak berkumpul ramai2 macam ni kecuali Hari Raya. Lagipun Sis Ayu duk jauh di Kedah. So, their family mmg jarang dpt balik kampung. Kali ni Sis Ayu lepak lame kat kampung, smpailah dia habis pantang.
d
Kenduri kawen! Hmmm.. Yg ni pun agak menarik... Ramai kawan2 aku bakal dirikan masjid pd tarikh yg same. 6th & 7th Jun are favourite dates.. Aku sendiri tak pasti kenduri mane yg aku dpt pegi. Kawan2 ramai yg dah kawen.. Aku bila lagi?? Huhu.. Lambat jodoh agaknye ye? X mengapalah.. Rezeki masing2. Rezeki aku di sini.. Belajar.. Menuntut ilmu...
d
Ok lah.. Sampai sini je kot. Wishing all of you good luck in everything you do in life. Lastly, happy holiday to my Geng Sedut. Jumpa lagi 12 hari dr sekarang ye kawan-kawan.
d
Buckingham! Here I come!! :p
d
~toodloo~

No comments: