May 16, 2009

.::Result is out!::.


d
Huhuhu.. Sorry guys.. Jangan tertipu dgn tajuk post kali ni. Huhu.. X de maknenye aku nak tunjuk result aku yg macam SAMPAH tu dlm blog ni.. Lebih baik dicampak dalam lombong je result yang sebegitu hodoh. Lalala..
d
Actually this is the result of staying in college for next semester. I'm listed! #15. Hehe.. Walaupun aku paling kecik secara fizikal, namun di atas kertas, nama aku la yg paling panjang.. Haha.. Terima kasih mama kerana memberikan nama yg panjang ni kpd anakmu...
d
So, Geng Sedut especially Cik Kama, Cik Kak Syu & Cik Nora.. Bolehlah meronggeng di bilik kami lagi sem depan ye.. Jemput jemput.. Nak bermalam pun boley.. X de hal.. Kedatangan korang amat dialu-alukan. Tapi bilik kami x de aircond lah.. Memandangkan cuaca yang agak panas skrg, kalo korang rase nak lepak bilik aircond, korang tau la mane nak tuju. Hiks.. Tak perlu tulis panjang lagi tentang ini.
d
Yg pasti.. Ade sesuatu yg telah diketahui oleh Abang Western.. Wo oo.. kami ketahuan... ??? Is it too obvious?? Adekah dia mempunyai kuasa psikik? Perlukah dia tau semuanya? Sampai nombor plat kete pun dia hafal?? Oh Abang Western, anda memang seorang observer yg bagus. Tabik spring kpd anda. Semalam dia psycho aku & aku rase jawapan aku dah cukup 'cover' dah. Hari ni pulak, dia sengih-sengih lagi.. Aduh! Kena perli lagi.. Haihh.. X sangka lak benda ni leh diketahui umum.. Bukan Abang Western je yg perasan, bahkan Abang Zul Kentut juga.. Haihh... Terasa diri ini femes pulak. Hoho.. Perasan budak kecik ni!
d
Aku belum siapkan proposal. Rancang nak hantar draft pd Dr.Z ari Isnin. Mampukah siapkan? Aku juga tak tahu jawapannya. Journals yg difotostat berharga RM4.40 tu pun banyak lagi yg belum disentuh. Apetah lagi additional journals yg aku dah cari sendiri. Mengapakah aku menjadi begitu malas? Oh I really don't know WHHHHHYYYYYYYYY....?????
d
Dah.. X de ape nak tulis lagi. Perlu baca journals. Perlu tulis proposal. Perlu RAJIN.
d
~toodloo~

2 comments:

kama said...

wo oh oh..
anda ketahuan?
hiks
yeay aku ada tempat berteduh utk sem dpn
gembira2

ko cr additional journal yek?
aiseh..aku gune yg die bg je
tu pon x abes bce lg ni
*sigh*
nmpk sgt pemalas lipash

ada_hairuni said...

tu arr.. abang western dah tau. hoho..

cari dah lame dah additional tu, tapi nak membacenye.. haram belom.. haha..

ye aku juga seorang pemalash lipash..
=(