May 05, 2009

.::Holiday::.

Holla friends.. Exam dah tamat!! Wuhuu cewonoknye...! Dlm cewonok pun ade kerisauan.. X tau la ape yg aku 'carut'kan mase exam PLANT aritu.. X cukup fertilizer!!! Sume aku goreng...! Sangat merisaukan.. Ape2pun, usaha sudah... Cuma doa dan pasrah sajelah skrg...
ddd
Will be having problem updating this blog for a few days.. I'm spending my precious short holiday at home, ni pun kat Cybercafe since there's no internet connection kat umah.. Geng Sedut pun dah bising and kutuk2 blog aku ni since aku tulis pendek2 je.. Huhu... Laptop aku rosak la korang.. Aku memang nak tulis panjang.. Nanti2 lah ye..
ddd
Ape aku buat di rumah?? Aktiviti biasa.. Makan.. TV.. Makan lagi.. TV.. Tido... Huhu... Esok lusa mungkin bnyk aktiviti yg aku nak wat.. Tiap2 pagi mcm biasalah, tolong mama bungkus nasi lemak utk warung.. Nanti akan aku ceritakan betapa sedapnye nasi lemak mama kat korang ye.. Mmg x kan dapat nasi lemak singgit yg sedap camtu kat KL! Hehe..
ddd
Well, hope you guys especially ahli2 Geng Sedut enjoy ur holiday.. Memang seronok sgt duk umah.. Makan best, dpt mengadap TV, (aku rase seperti baru kuar dari gua.. banyk sgt cite2 baru yg aku x tau..my lil sis yg bnyk bg sinopsis cite2 tu sume kat aku)... dpt bermanja dgn anyau2 aku, dpt tolong mama bercucuk tanam, dan yg paling penting, dpt bergosip dgn mama.. Hoho.. jgn x tau, my mum pun kuat gosip! Hehe..
ddd
Thats all for now guys.. Dah nak dekat sejam lepak kat CC ni. InsyaAllah kalo aku rajin gi Cybercafe, aku update lagi.. Internet connection kat CC ni pun satu hal... Sangatlah lembsss..! Dah la ade satu je CC kat Bandar Ayam Kampung ni.. Sabar ajelah.. Tapi x pe.. Di mana bumi dipijak, disitu langit dijunjung! Huhu.. Love this place so much... Ok guys.. Later.. Happy Holiday..! C ya!!
ddd
~Toodloo~

No comments: