April 29, 2009

Dear Lappy


Lappyku rosak lagi.. Bkn sbb virus-virus benci.. Tp mslh charging adaptor @ bateri dia.. Aku pun x berapa pasti.. Dan di kala nak send post ni, masuk 5-6 kali gak la Lappy tershut down sendiri.. Kalo kena ganti baru, ni dah masuk kali ke-4 kena tukar adaptor.. Poket kering ni.. Ko saje je kan Lappy. Time ni gak ko nak menyusahkan aku.. Kang aku tukar laptop baru kang.. Haaaaa...

Ape2 pun.. Aku tetap syayang ko Lappy.. Dah berkhidmat dgn aku since 2004.. Pakcik Udin kesayanganku yg belikan.. Since that, laptop ni dah dijangkiti mcm2 penyakit... Virus2 benci, adaptor rosak, hard disk rosak.. huh.. Bnyk gak la aku berabis wang utk kamu ye Lappy..

Along......! Along.......! I need you......! Help......! Help......! Gaji ko dah masuk ke??? My laptop need you...!! Hikhik.. Jgn slh paham.. Aku bukan mintak tlg Ah Long.. Tp mintak tlg Along, my big brother... Dia ckp nak masuk duit kalo dia gaji. So bleh la check ape prob laptop ni.. Adaptor kena ganti baru kot...... Ayuh ke Low Yatt...!

~Toodloo~

No comments: