April 27, 2009

Exam, Anyau & Tembikai Susu

Terjawab sudah...!! Apekahh??? Oh.. Aku dah menjawab 3rd paper examku hari ini.. Ok la jugak kalo nak dibandingkan dgn 2 papers sebelumnye.. Bukak je soalan tadi, aku dah tergelak sendiri.. Cik Nora yg duk seat sblh aku pun nmpak aku gelak kot.. Bukan gelak sbb leh jawab, tapi gelak coz topik tu la yg aku & Cik Nora bincangkan dlm lift a few minutes sblm masuk ke exam hall tadi. Aku x sempat nak bace abis, so ingat sikit2 je point2 yg Cik Nora bagi kat aku tu.. Then ape lagi.. Gorenglah sampai garing.... Hmmm... Usaha dah... Jawab pun dah... Doa + tawakal.. Hopefully ok lah paper ari ni.. Amin..

Cik Kama.. Paper ni x de la easy peasy sgt kot... Lame gak la aku termenung sebelum jawab td.. Dlm palotak aku ade ICSI.donut.donut.BIG APPLE.donut.donut.ICSI.donut. Wahh.. Aku sungguh kempunan BIG APPLE.. Batu belahhhh.. Telanlah aku makanlah aku.. Aku kempunan telur ikan Medaka dan Salmon.. Haaiihh... Masih berkisar tentang Animal Reproduction nampaknya..

After exam tadi, Geng Sedut (ini ialah geng aku di UM) gerak ke 6th College for lunch.. Ari ni Cik Kak Syu belanja.. Ade 3 kemungkinan Cik Kak Syu meng'offer' diri utk belanja kami makan ari ini. Satu, to celebrate her birthday yg jatuhnye pada Sabtu lepas.. Dua, Cik Kak Syu dah M.E.R.D.E.K.A since this is the last paper for her for this semester. Tiga, saja nak belanja Geng Sedut yg dah x tau nak sedut kat mane duit poket since dah end of semester.. (Huhh.. Aku perlu berdikit-dikit tapi x mahulah makan Maggi setiap hari...) Cik Kak Syu seorang lecturer di Intec Shah Alam.. So, dia x dapat wat 4 papers sekaligus mcm Geng Sedut yg lain krn komitmen kerjanya.
******Terima kasih Cik Kak Syu******

Anyau....!!!! Ohh.. Anyau x dengar panggilan aku.. Terus berlalu begitu sahaja.. Cheh..! Sampai hati kau Anyau.. Kau wat aku seperti sampah sahaja.. Lupakah kau yg aku pernah menyuapkan keropok yg sedap berharga seringgit sepeket ke mulutmu?? Anyau.. Kau memang kucing yg lupakan kulit!! Haihh.. Masih berkisar tentang ANIMAL lagi....

Korang... Air TEMBIKAI SUSU dgn HONEY DEW x sama ke??? Rasa tertipu je ari ni... Aku nak air HONEY DEW.. Bukan air TEMBIKAI ditambah dengan SUSU.. Huuu... Aku rase pening2 lalat sampai skrg.. Air tu rasenye cam 'lemak' sgt.. Mual je tekak ni... Untuk langkah keselamatan, lepas ni kalo kita makan kat 6th College lagi, aku akan pastikan aku sebut HONEY DEW... bukan TEMBIKAI SUSU.. Hiks...

Health = TAK BERAPA SIHAT...
Food = TAK BERAPA SEDAP...
Animal = JINAK-JINAK MERPATI JE...
Plant = ??????????


Ok lah.. I got the whole week to study Plant Genetics.. Last paper is scheduled on next Monday.. Aku dapat rasakan paper tu agak tough nanti.. Since the lecturers are so GENIUS and UNPREDICTABLE...
Hopefully Geng Sedut dpt membantu.. Ok kawan2..

~Toodloo~

No comments: