April 25, 2009

Bismillah...

Assalamualaikum everyone.. Alhamdulillah.. Akhirnya berjaya juga aku wat diari sendiri walaupun seperti agak tidak sempurna.. Aku suke..Hihi... I'm kinda busy with my final exams now, so...terlalu MALAS nak cari layout yg lebih da-bomb or to create headers at the moment. Apekahhhh??? 1st entry dah mengaku malas.. x syenonoh punye anak dare..Oleh kerana itu, perlu BOLD perkataan itu..

Terimalah seadanya wat masa sekarang ni.. I chose black and white.. Agak suram.. Kelam.. Padam.. Seperti perasaanku yang agak berkecamuk sekarang.. Study blom abis.. 2 papers sebelum ni pun agak huru-hara.. Huhu..
Tawakal ajelah.. Hopefully semuanya ok..InsyaAllah..
Anyhow, InsyaAllah bila semuanya dah settle nanti, page ni pasti chantek...! Owh berangannye saye ini...

To all my friends, wish me luck for my exam.. Ini mungkin merupakan exam terakhir bakal aku duduki untuk sepanjang hidupku..Erm..erm..Kalo x kena repeat lah..hehe.. Thats all for now guys..


~Toodloo~

No comments: